Site Rehberi
Site Rehberi > Emlak > Realty World Atlas Gayrimenkul
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Realty World Atlas Gayrimenkul

Realty World Atlas Gayrimenkul - http://www.mimarhill.com

Emlak

www.mimarhill.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 0
Kategori : Emlak
Site Bilgileri : http://www.mimarhill.com
Benzer Siteler : r | realty world atlas gayrimenkul
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1973'te ABD'de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD'lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika'nın yükselen emlak devidir.

VIPYAPI, MIMARHILL RESIDENCE Toplam 5500 metrekare alan üzerine kurulu 3500 metrekare yeşil alan içeren şehir karmaşasından uzak bir yaşam alanı sunuyor. Florya ve Yeşilköy ün bugünkü modern oluşumunun mimarlarının projeleriyle yeniden yapılaştırdığı denize nazır Mimarsinan MimarHill gibi lüks projelerle çok kısa bir zamanda geleceğin Florya sı olacaktır. İstanbul'daki 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ve ayrıca gerçek otel ve kat hizmetlerinin verildiği tek residence projesidir. Rayda Temel Sistemi - betonarme karkas ile yeni deprem yönetmeliğine uygun ve tamamen depreme karşı güvenli bir şekilde tasarlanmıştır. Temelden itibaren bohça mantolama sistemi (5 cm.)uygulanmıştır. Binalar arasında ses yalıtımı sağlanmıştır. Binaya girdiğimizde bizi özel görevliler karşılayacak ve anahtarımızı teslim ederek vellet hizmeti alabileceğiz. Resepsiyondan sonra lobi barda dinlenebilecek veya misafirlerimizi karşılayabilecek ve canlı müzik eşliğinde restaurantlar da yemeğimizi yiyebileceğiz.

Panaromik asansörlerle dairemize çıkabileceğiz. Kapılara otel odaları gibi kartlı sistemle giriş yapılacaktır. Koridor zeminleri halı kaplı olacaktır. Kapılar çelik kapıdır. Koridor ve daire içlerinde yangın sensörleri ve duman dedektörleri bulunmaktadır. Her katta yangın merdivenine çıkış vardır. Ortak alanlarda aydınlatma tamamen fotosellidir (sensörlü) Odalarda yerler lamine parke, duvarlar ithal duvar kağıdı olacaktır. Hazır mutfak, ankastre cihazlar bulunacaktır. Mutfakta tezgah arası ithal seramik kaplı olacaktır. Pencereler Fransız penceresi PVC ısıcamlı doğrama, her dairede 1 adet çift açılımlı pencere olacaktır. İç kapılar parlak lake cilalı, daire kapısı ise ahşap görünümlü çelik kapı olacaktır. Tavan alçı sıva üzerine su bazlı boya, mobilyalar mdf üzeri kaplama olacaktır. Spotlar dairelerde bulunacaktır. Banyoda cam kabinli küvet, ankastre klozet, çamaşır makinesi bulunacaktır. Duvarlar ithal seramiktir. Isıtma merkezi sistem yerden ısıtma şeklindedir. Klima tesisatı hazırlanacaktır. Bir firmayla anlaşıp daire sahiplerinin klimaları çok uygun fiyata almaları sağlanacaktır. Jeneratör bulunacaktır. Dairelerde uydu sistemi, wireless olacaktır. Yapının tam ortasında 250 m2 havuz olacaktır. Bahçe çim ve ahşap desk olacaktır. Yeni yapılacak bölümlerden Fransız penceresini açarak direk havuza girme imkanı bulunacaktır. Zemin katların hepsinde bahçe terasları olacaktır. Binanın uzun cephesi deniz manzaralıdır. Ayrıca bu bölgede vor hattı olduğundan deniz manzarası hiçbir şekilde kapanmayacaktır. Sitenin içindeki tenis kortu istenirse voleybol, basketbol amaçlı olarak da kullanılabilecektir. En üst kat Türk hamamı olacaktır. Kubbenin bazı dilimleri Osmanlı saraylarındaki gibi cam olacaktır. Kulenin orta katında SPA hizmeti verilecektir. Fin hamamı, masaj odaları ve dinlenme odaları olacaktır. En alt kat ise ortasında büyük bir vitamin barın olacağı fitness center alanı olacaktır. Burada özel eğitmenler eşliğinde spor yapabileceksiniz. Alt katın dışındaki alan ise muhteşem deniz manzaralı teras cafe olacak ve burada keyifle zaman geçirebileceksiniz. Yapının yeraltında kalan kısmı komple otopark ve bir kapalı havuzdan oluşacaktır. Yani kış aylarında, kar yağarken bile havuza girmenin keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca ücretli olarak restauranttan odanıza yemek sipariş edebilecek, kuru temizleme hizmetinden faydalanabileceksiniz. Yine en alt kısımda korunma amaçlı bir sığınakta bulunmaktadır. Çok sayıda güvenlik kamerası bulunacak ve plaka tanıma sistemi olacaktır Site içine araçla girişte OGS sistemi kullanılacaktır.

 Etiketler : gayrimenkul, kiralık, satılık, daire, villa, apartman, işyeri, franchise, emlak
Not: www.mimarhill.com sayfadan “Realty World Atlas Gayrimenkul” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Emlak” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Sahibinden Satılık Kiralık Emlak - Satılık Daire Başakşehir - Vitrin Emlak - Güncel Emlak İlanları - Alper Emlak Samsun - Antalya Emlak Pazarı - Adil Emlak - Profesyonel Emlak Danışmanlığı - Satilik Kiralik Arsa Daire - Toper Emlak ve Gayrimenkul