Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Duru Bulgur
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Duru Bulgur

Duru Bulgur - http://www.durubulgur.com

Firmalar

www.durubulgur.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.durubulgur.com
Benzer Siteler : d | duru bulgur
3d oyunlar
 Açıklamalar :

DURU BULGUR, bulgur üretimi dışında bakliyat işlenmesi ve paketlenmesi ile uğraşmaktadır.

DURU BULGUR GIDA SAN. TİC A.Ş. üretim merkezi Karaman’da bulunan Türkiye’nin önde gelen bulgur üreticisidir. 1935 yılında Ziya Duru’nun temellerini attığı firma, o günden bugüne tüketicileri için her zaman en kaliteli, en lezzetli ürünleri sunmak için çalışmış ve bunu kendine misyon edinmiştir.

Modern tesislerinde geleneksel bulgur lezzetini oluşturan DURU BULGUR, tecrübeli 205 personeli ve günlük 80 ton bulgur kapasitesi ve Türkiye ve Avrupa’da yaygın dağıtım sistemi ile müşterilere en iyi hizmeti sunmaktadır. DURU BULGUR, bulgur üretimi dışında bakliyat işlenmesi ve paketlenmesi ile uğraşmaktadır. Pirinç, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, fasulye, aşurelik buğday ve patlayan mısır paketlediğimiz ürünlerin belli başlılarıdır. Müşterilerimize en lezzetli ve en kaliteli ürünleri, standart ambalajlarımızda, istenilen zamanda, eksiksiz, kusursuz ve sağlam olarak teslim etmekte; ürünümüzün tüketici tarafından tüketilene kadar sahibi olup, kendimize güvenmekteyiz.

 Etiketler : duru, bulgur
Not: www.durubulgur.com sayfadan “Duru Bulgur” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Yaşar Dış Ticaret - Elektronik Teknolojiler ve Mak Tic - Vacumaster Merkezi Süpürge - Greendog Köpek Eğitim Pansiyon Otel - Ümit Mermer - Pamukşeker Popcorn Piliç Makinaları - Direksiyon Tamiri - Coskun İzolasyon Pvc Mebran - Bursa İş Sektörü - Maketcenter