Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Kaykay.org
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kaykay.org

Kaykay.org - http://www.kaykay.org

Diğerleri

www.kaykay.org

Giden Ziyaretçi : 37
Gelen Ziyaretçi : 21
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.kaykay.org
Benzer Siteler : k | kaykay.org
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kaykay, 20. yüzyılın ortalarından sonra Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinin sahil kentlerinde rüzgârsız günlerde sörf yapamayan gençlerin böyle günlerde vakitlerini geçirmek için önceleri tahta parçalarına tekerlek takarak buldukları bilinen ekstrem spor dalı ve bu amaç için kullanılan spor aleti. Başlangıcından bugüne popülaritesi sürekli artıp azalan spor ilk ortaya çıktığı yer olması itibariyle özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde olmak üzere onyıllardır dünyanın hemen her köşesinde çok sayıda amatör ve profesyonel sporcu tarafından yapılmaktadır.

Kaykay sporu; kaykayı oluşturan parçalar, kendisine özel ayakkabı, kıyafet ve aksesuarların üretimi ve pazarlanması yanısıra kaykay parkları’nın kurulması ve işletmesi, yerel ve uluslararası yarışma organizasyonları ile çok büyük bir endüstri, ekonomi ve kültür haline gelmiştir.

 Etiketler : kaykay
Not: www.kaykay.org sayfadan “Kaykay.org” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Dameks A.Ş. - Slimnlift - Ajans Md - Benim Dünyam - Xbox 360 Fiyatları - Ithal Duvar Kağıdı Satışı Ankara - Anti Fenerbahçe - Guney Yapı Dekorasyon - Satılık Kangal Yavruları - Göktürk Partisi