Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Helix İşitme Cihazları
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Helix İşitme Cihazları

Helix İşitme Cihazları - http://www.helixhearing.com.tr

Sağlık

www.helixhearing.com.tr

Giden Ziyaretçi : 16
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.helixhearing.com.tr
Benzer Siteler : h | helix işitme cihazları
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Helix İşitme sistemleri, dijital teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, innovatif yeniliklere sahip, anlama düzeyi yüksek ürünler geliştirmektedir. Farklı nedenlerden oluşan işitme kayıpları, farklı ihtiyaçlar için farklı teknolojilere ihtiyaç duymaktadır. Bu işi yapabilmek için üstün elektronik ve üstün akustik bilgilere sahip olanlar yapabilir. Bu verileri yazılım programında anacip hafızaya yükleyebilen, kullanıcının ihtiyaçlarını keşif edebilen ve uyarlayabilenler gerçekleştirebilir. Helix AR-GE si mevcut dijital teknolojiyi en şekilde kullanmaktadır. Çünkü Helix bir Ear Teknik markasıdır.

Farklı kulak hastalıların yanı sıra, şehirleşmenin artması, sanayinin gelişmesi insan bünyesi üzerinde bazı ciddi etkiler bırakmaktadır. Bu etkilerin başında yüksek gürültüden kaynaklanan kalıcı işitme kayıpları ve oluşan bilen kulak çınlaması ve uğultulardır. Bunun yanı sıra MP3 çalar, disko ortamı, trafik gürültüleri gibi gürültü ve ses kaynakları, ciddi işitme kaybına neden olmaktadır. Ancak hastalık değil de gürültü kaynaklı işitme kaybına sahip insanların işime sorunlarını da ele alıp incelemek ve ayrıca çözüm üretmek Helix’in ana araştırma konularından birisidir. Bu tür vakıalar için Helix sürekli araştırmalarını derinleştirmekte ve çözüm üretmektedir. Helix bünyesinde üretilen 200 ün üzerinde model, farklı işitme kayıplarına ve farklı beklentilere cevap vermektedir. Amaç en iyi teknoloji ile en iyi randımanı elde edebilmek, insanların hayatlarını kolaylaştırabilmek, işitme sorununu asgariye indirgemektir.

Helix’in modelleri arasında kulak arkası klasik, kulak arkası OpenFitt kanal içi, dip kanal,gözlük tipi modeller bulunmaktadır. En yakın bayiimize uğrayıp Helix ürünlerini deneyebilir, farklılığını yaşayabilirsiniz.

 Etiketler : işitme, cihazları, cihazı, merkezleri, kaybı, earnet, ser, anaton, testi, ücretsiz, odyo, kbb, bera, duyum, işitsel, ormina,
Not: www.helixhearing.com.tr sayfadan “Helix İşitme Cihazları” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Terleme Tedavisi - Cilt Bakımı - Siroz Hastaligi Tedavisi Hepatitler - Fx15 Zayıflama - Biorezonans Tedavisi İle Tek Seanst - Ew Saç Ekimi - Lazer Epilasyon - Burun Estetiği Ameliyatı - Avokado Form Diyet Hapı Zayıflama - Türkiye’nin Sağlıklı Yaşam Merkezi