Site Rehberi
Site Rehberi > Sözlükler > Tercumex Dil Hizmetleri
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tercumex Dil Hizmetleri

Tercumex Dil Hizmetleri - http://www.tercumex.com.tr

Sözlükler

www.tercumex.com.tr

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 4
Kategori : Sözlükler
Site Bilgileri : http://www.tercumex.com.tr
Benzer Siteler : t | tercumex dil hizmetleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Amacımız değerli müşterilerimize çeviri kokmayan, anadilde kaleme alınmışçasına doğal, kaynak metnin içeriğini eksiksiz, fazlasız, tam olarak yansıtan çevirilerimizi makul fiyatlarla sunabilmektir. Başka bir deyişle misyonumuz: “Avrupa ve Amerika standartlarında çeviriyi Türkiye fiyatlarıyla sizlerle buluşturmaktır”.

Her şey 2001 yılında, Tercümeks Dil Hizmetleri Ltd. Şti.’nin bugünkü çekirdek kadrosunun Garanti Dil Hizmetleri Ltd. Şti.’nde bir araya gelmesiyle başladı. On yılı aşkın deneyim sahibi iki mütercim tercüman ortak ve yıllardır çeviri sektöründe proje yönetimiyle uğraşmakta olan deneyimli bir ofis yöneticisi sayesinde, tecrübeli ve çalışmaktan yılmayan mütercimlerimizin de üstün çabaları ile Garanti Tercüme kısa zamanda büyük ilerleme kaydederek halen baş tacımız, sadık müşterilerimiz olarak Tercumex’in müşteri portföyünde bulunan saygın sektör liderlerini, kalite standartlarını belirleyip uygulatan devlet kurum ve kuruluşlarını ve kimi çok uluslu kuruluşları müşterileri arasına kattı. Ayrıca Garanti Tercüme, kamu sektöründen müşterilerimize daha yakın olabilmek adına Ankara’da bir şube de açtı (yıl 2003).

Kısa bir süre sonra değişen piyasa koşullarına ayak uydurmak adına yeniden yapılanmaya gidilmesi gerekti ve Tercümeks Dil Hizmetleri Ltd. Şti. İstanbul’da kuruldu (yıl 2004). Tercumex markası ve Biz Çeviriyoruz, Dünya Dönüyor… sloganı tescil ettirilerek şirketimizin çalışmalarına Türkiye’nin ilk mütercimlik ve tercümanlık markası altında devam etmesi sağlandı.

Ayrıca Tercumex proje koordinatörlerini ve çalışanlarını Amerikan Mütercimler Birliği üyesi yaparak, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli meslek odalarına ve profesyonel birliklere üye olarak Türkiye’de dil hizmetlerinde Avrupa ve Amerika standartlarını benimseyen ilk çeviri firmalarından birisi oldu. Masaüstü yayıncılık hizmetleri, lokalizasyon, çeviri belleği ve arşiv yönetimleri yazılımlarıyla, süreç otomasyonuyla, gizlilik ilkesi ve kurumsal çözüm ortaklığı modeliyle, geçerliliği kanıtlanmış çeviri süreciyle ve veri güvenliği ile tanışmamız da bu vesileyleydi.

Tercumex Language Services Ukraine (Ukrayna Tercumex) Slav Dilleri ile Türkçe ve İngilizce arasında daha uygun maliyetlerle çeviri hizmetleri sunabilmek amacıyla Kiev’de 2006 yılında kuruldu ve halen Amerikan Mütercimler Birliği üyesi mütercimleri ve proje koordinatörleri ile Ukraynaca ve Rusça başta olmak üzere tüm Slav ve Doğu Avrupa dillerinden Türkçeye ve İngilizceye çeviri hizmetleri sağlıyor.

Tercumex 3 tercüme bürosu, Amerikan Mütercimler Birliği üyesi proje koordinatörleri, toplamda yüz binlerce terim içeren bilgisayar destekli uzmanlık terminolojileri, kadrolu ve serbest mütercimleri ve farklı branş ve sektörlerden uzman mütercimleri ile halen 60’tan fazla dilden Türkçeye ve Türkçeden 60’ın üzerinde dile çeviri, yeminli tercüme, mütercimlik, tercümanlık, lokalizasyon, globalizasyon ve çok dilli masaüstü yayıncılık hizmetleri vermektedir.

Ayrıca, ATA ağı üzerinden binlerce mütercime erişimi olan Tercumex halen Türkiye’de Anadile Çeviri hizmeti vermekte olan birkaç çeviri şirketinden biridir.

 Etiketler : tercüme, tercume, yeminli, çeviri, bürosu, büroları
Not: www.tercumex.com.tr sayfadan “Tercumex Dil Hizmetleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sözlükler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Uludağ Sözlük - İngilizce Çeviri - Doğru Sözlük - Proses Tercüme - Türkçe İngilizce Noter Tasdikli - Türkçe - Almanca Sözlük - Boğaziçi Dil Hizmetleri - Hms Tercüme Hizmetleri - Bati Tercume - Sesli Sözlük