Site Rehberi
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Crea Cctv

Crea Cctv - http://www.progsi.com

Bilgisayar internet

www.progsi.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : http://www.progsi.com
Benzer Siteler : c | crea cctv
3d oyunlar
 Açıklamalar :

PROGSI PROfesyonel Güvenlik Sistemleri, insanların kendi yaşam standartlarında, güvenlik kalitesini yükseltmeyi hedeflemektedir. PROGSİ misyonunda ve vizyonunda belirttiği hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız vermekte, sektörün lider firması olmaya doğru hızla ilerlemektedir. Bu ilerlemesinin altındaki sırrı; insanların profesyonelce yaşamaları ve profesyonelce güvenliklerini sağlıyabilen bir yaşam özlemi içerisinde olmalarının nedeni olduğunu bilerek her zaman daha profesyonel olmak için üstün gayret göstermektedir. Şirketimiz, müşterilerimizin verimliliklerini arttırmayı amaçlayarak; onlardan gelen özel talepler doğrultusunda projeler geliştirmekte ve bunları uygulamaya geçirmektedir. Müşterilerimizin ve bayilerimizin iş hayatını kolaylaştırmak için kalite standartları çerçevesinde en doğru ve en performanslı çözümlere yönlendirilmektir. PROGSİ olarak önceliklerimiz; Güven, kalite, maliyet ve hızlı hizmettir. Amacımız karşılıklı güven içerisinde çalışmalarımızı geliştirmektir. profesyonel düşünenler için!.

Misyonumuz;
İnsanların yaşam ortamlarında güvenlik standartlarını yükselterek, önce ülkemizde ve daha sonra tüm dünyada profesyonelce düşünen insanlara ulaşmak.

Vizyonumuz;
Profesyonel düşünce ve hizmet kalitemizi, profesyonelce yaşayan ve profesyonelce güvenligi saglanmış bir yaşam özlemi duyan tüm insanlarla paylaşmak.

 Etiketler : crea, samsung, cctv, kamera, sistemleri
Not: www.progsi.com sayfadan “Crea Cctv” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Bilgisayar Tamir - Kenbil Tercüme - Homojen - Bilgisayar Servisi - Toplu Mms - Scriptturkiye.com - Barkod Yazıcı - İstanbultelkom - Webdesign - Yokyox.com