Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Türkiyenin En Büyük Davetiye Pazarı
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Türkiyenin En Büyük Davetiye Pazarı

Türkiyenin En Büyük Davetiye Pazarı - http://www.sanalfikirler.com

Alışveriş

www.sanalfikirler.com

Giden Ziyaretçi : 9
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.sanalfikirler.com
Benzer Siteler : t | türkiyenin en büyük davetiye pazarı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Şirketimiz, 1976 yılında, kişisel iştirak olarak Hasan Hüseyin GÜL tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerine, şu an şube olarak devam eden, Cağaloğlu, Zeynep Sultan Cami Sokak'da bulunan yerimizde açılmıştır.

Şirketimiz, 1976 yılında, kişisel iştirak olarak Hasan Hüseyin GÜL tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerine, şu an şube olarak devam eden, Cağaloğlu, Zeynep Sultan Cami Sokak'da bulunan yerimizde açılmıştır.

Yaklaşık 20 yıl bu şekilde, sektördeki faaliyetlerine devam eden firmamız, 1997 yılında kurumsallaşarak, Ltd. Şti. konumuna geldi. 10 yıldır şirket bünyesinde yeni ürünler ve yeni faaliyet alanları ile sektördeki yükselişine devam etmektedir. Kuşe, Amerikan Bristol, Otokopi, Fotokopi, Karton, Çıkartma, 1. Hamur, 3. Hamur, Seka ürünleri ve diğer ithal kağıtları, firmamız bünyesinde barındırmaktayız.

2002 yılından itibaren Fantezi Kağıt sektöründe de aldığımız bayiliklerle, adımızdan söz ettirmeyi başardık. Ürün yelpazemizde bulunan çeşitlilik ve renklilik sayesinde, şehiriçi ve şehirdışı müşteri potansiyelimiz gittikçe gelişmektedir.

2006 yılından itibaren ise Davetiye sektörünün içinde olmamız artısıyla siz müşterilerimizin ayağına kadar hizmet götürme işini de üstlenmiş bulunmaktayız. Yurt içi ve Yurt dışı hizmet prensibiyle hem ülke içinde ki müşterilerimize hem de ülke dışında yerleşik gurbetçilerimize bu hizmeti sunmaktayız..

Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak amacı ile ürün yelpazemizi sürekli geliştirmekteyiz. Bayiliğini yaptığımız, Koehler, Fedrigoni, Conqueror, Olympia, Fatih Kağıt, Simge Kağıt, Prado Lousa, Schoeller çeşitlerimizle geniş bir alana hizmet vermekteyiz.

Aynı zamanda kendi ithalatımız olan Rose Paper Kataloğumuzla Özel (Butik) Davetiye sektöründe aranan firmalardan birisiyiz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aradığınız zaman yok dememek için, kendimizi ve ürünlerimizi devamlı güncellemekteyiz... Değerli Siparişlerinizi Bekliyoruz.

 Etiketler : koza, alara, pelin, sanat, defne, ebru, dilek, ateş, ceyda, kardelen, bambu, bambou, erdem, sedef, kıvılcım, kristal, rahvanji, rahvanci, düğün, sünnet, nişan, nikah, elite, amp
Not: www.sanalfikirler.com sayfadan “Türkiyenin En Büyük Davetiye Pazarı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Pintaya Imalat ve Organizasyon Hiz. - Online Alışverişin Yeni Adresi - Canon Projeksiyon Seçenekleri - Bilişim Market - Otomobil İlan Sitesi - İç Giyim - Manyetiksigara - Full Alışveriş - Duruduş Banyo Sistemleri - Aktif Büro Mobilya Kırt Bilgisayar