Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Kalıcı Makyaj
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj - http://www.profesyonelkalicimakyaj.com

Sağlık

www.profesyonelkalicimakyaj.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.profesyonelkalicimakyaj.com
Benzer Siteler : k | kalıcı makyaj
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kalıcı makyaj (mikro-pigment uygulaması) aslında uygulamada bazı farklar olsa da bir dövme uygulaması şeklindedir. Bu işlemle pigment maddeleri steril ve tek kullanımlık iğneler yardımıyla cildin alt tabakalarına yerleştirilir. Pigment maddeleri doğal maddelerden elde edilir, katkı maddesi ya da koku maddeleri içermezler. Bu uygulama yapıldığında üç yıl ila beş yıl boyunca kalıcıdır. Bu sürenin sonuna doğru silikleşmeye başlar. Genellikle talep edilen uygulamalar, kaş, göz çizgisi ve dudak konturlarına kalıcı makyaj uygulamalarıdır. Kalıcı makyaj uygulaması ile her gün kaşınıza kalem çekmekten, rimel uygulamaktan kurtulabilirsiniz. Bu bölgelerde düzensizlikler, kirpik ya da kaş da kılsız alanlar mevcutsa kalıcı makyaj ile bu düzensizlikleri uzun bir süre için gidermiş olursunuz.

Kalıcı makyaj özellikle makyaj yapmak için zamanı olmayan, fakat güzel görünmek isteyen kadınlar için ideal bir yöntemdir. Bu kişiler gün sonunda bile makyajı yeni tazelenmiş gibi görünürler.

Sabah uyandığınızda yüzünüzde makyaj olacak, havuzdan çıktığınızda bile makyajınız bozulmayacak. Kulağa hoş geliyor değil mi?

Kalıcı makyaj'ınız stüdyoda yapıldıktan sonra ilaç sürülüp kapatılır. Ondan sonra sizin göreviniz başlar, kalıcı makyaj ustası her daim yanınızda olmayacağından bakımını muntazam ve kendiniz yapmalısınız. Kalıcı makyaj bölgesine yapılan sargı 2 saat sonra çıkartılır ve bepanten pomat krem sürülür. Bu bepanten pomat krem sürme işini 10 gün boyunca günde 5 kez olmak üzere sürmelisiniz. Kalıcı Makyaj bölgesi yara olacağından kabuklar koparılmamalı. Tedavi sırasında bir başkasına Kalıcı Makyaj bölgesi elletilmemeli ve gerekmedikçe de ellememelisiniz. Asıl önemlisi Kalıcı Makyaj bölgesine 3 gün boyunca su değdirilmemelidir

Kalıcı makyaj nedir kalıcı makyaj resimleri kalıcı makyaj ücretleri kalıcı makyaj nasıl yapılır kalıcı makyaj hakkında bilgileri kalıcı makyaj istanbul kalıcı makyaj mecidiyeköy kalıcı beşiktaş kalıcı makyaj taksim kalıcı makyaj bakırköy kalıcı makyaj kadıköy kalıcı makyaj etiler.

 Etiketler : kalıcı, makyaj, mecidiyeköy, eyeliner
Not: www.profesyonelkalicimakyaj.com sayfadan “Kalıcı Makyaj” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Orzax Medicine - Liposakşın - Pembemaske - Pembe Maske - Sedef Hastalığı Psoriasis Tedavisi - Zayıflama ve Diyet - Diyetçi Diyetisyen - Dr. Ozan Balık - Estetik - Kalıcı Makyaj İzmir - Doğuş Tüp Bebek Merkezi