Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Gül Çocuk Anaokulu
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Gül Çocuk Anaokulu

Gül Çocuk Anaokulu - http://www.gulcocukanaokulu.k12.tr

Eğitim Öğretim

www.gulcocukanaokulu.k12.tr

Giden Ziyaretçi : 8
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.gulcocukanaokulu.k12.tr
Benzer Siteler : g | gül çocuk anaokulu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Bir aile sıcaklığı, anne-baba şefkati, öğretmen sorumluluğu ve tecrübesi ile yola çıkan ekibimizin en önemli amacı; kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, öğrenme isteği duyan, yapıcı, meraklı, aktif ve neşeli çocuklar yetiştirmektir. Emanet ettiklerinizin en değerli varlıklarınız olduğunu biliyor ve bu bilincin getirdiği sorumlulukla çocuklarımıza sınırsız olanaklar sunuyoruz.

Bu nedenle de; kendimizi tanıtmak ve sahip olduğunuz en değerli varlığınızın emin ellerde olduğunu bir kez daha dile getirmek için sizi okulumuza bekliyoruz.

Özel Gül Çocuk Anaokulu geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığı ve özgüven duygusu gelişmiş birey olarak yetiştirmek amacıyla 2007 yılında hizmete açılmıştır. Anaokulumuz çocuklarımıza, çocuk gelişiminde uzman psikoloğumuzun gözetiminde, deneyimli öğretmenlerimiz tarafından, güvenilir, özenli, sevgi ve saygının hakim olduğu sıcacık bir ortam sunmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun olarak hazırlanmış ve yaş gruplarına göre Drama, Müzik, Dans, Jimnastik, Bilgisayar, Satranç, İngilizce, Tiyatro, Sinema ve Gezilerle desteklenmiş çağdaş bir eğitim programı uygulanan anaokulumuzda eğitim ve öğretim adına yüksek standartlarda hizmet verilmektedir.

Okulumuz; uzman ve deneyimli personel kadrosuyla hizmet vermektedir. Özel GÜL ÇOCUK ANAOKULU; Gardner’ın Çoklu Zeka Kuramı dışında Montessori ve etkin öğrenme yöntemi High Scope tekniklerini sentezleyerek çocuk zekasını 8 farklı alanda geliştirmeyi hedeflemiştir. Böylece okul öncesinde başlayan ve çocukların kendilerini keşfedebilecekleri zengin bir öğrenme ortamı oluşturulmuştur.

 Etiketler : yuva, anaokulu
Not: www.gulcocukanaokulu.k12.tr sayfadan “Gül Çocuk Anaokulu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Biladım Eğitim Merkezi - Arın Sürücü Kursu - Öğrenci Koçluğu - Özel Ders Rehberim - Dil Okulu.info - Berlin'de Almanca Dil Öğrenimi - Hayatın Işığı Altında - Can Yula Sürücü Kursu - Klasik Gitar Dersi - Saraybosna Üniversite Bosna Hersek