Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ftkcambalkon
17 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ftkcambalkon

Ftkcambalkon - http://www.ftkcambalkon.com

Firmalar

www.ftkcambalkon.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 10
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ftkcambalkon.com
Benzer Siteler : f | ftkcambalkon
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Balkonda bir kullanim uzatma - saglar bir estetik ve pratik yolu Teklifler seffaf ve frameless görünümü olarak hiçbir dikey kare ancak seffaf PVC vardir Ve yagmur ve rüzgar karsi tam koruma saglamak da önemli ölçüde gürültü azaltir.

Tüm sekiller ve panelleri tasimak ve slayt kolayca balkon ve ölçüler için, ne olursa olsun açi uygundur. Paneller içlerine, onlari temizlemek için kolaylastirarak açin. Sonra açin, paneller dik yana, böylece çok az yer kullanarak saklanir.

Cam 8mm, 10mm veya 12mm kalinliginda of cilali margins temperli yapilir Cam panelleri, alüminyum profil için çift cam güvenlik vardir / belirleme, hem paslanmaz çelik rivets ve insaat tutkal kullanarak mekanik.

Her bir panelde dört yatay döner tekerlekleri sayesinde slaytlar; mekanizma tercihi içinde, hiçbir görünür parçalari birakarak gizlidir. Tüm aksesuar ve yedek parça olmayan corrodible ve paslanmaz çelik ve plastik POM yalnizca yapti.

 Etiketler : cam, balkon, kapatma, katlanır, sürme, balkoncu, fransız
Not: www.ftkcambalkon.com sayfadan “Ftkcambalkon” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Komşu Yapı İnşaat Dekorasyon - Ahşap Palet - Oto Lastik Fiyatları - Çelik Çatı Sistemleri - Lider Çelik Kapı Genel Müdürlük - Ranakilit - İtimat Bina Yönetimi - Sineklik - Yalın Osgb İş Güvenliği Uzmanlığı - Otomatik Kepenk ve Otomatik Panjur