Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Atu Konveyör
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Atu Konveyör

Atu Konveyör - http://www.atukonveyor.com

Firmalar

www.atukonveyor.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.atukonveyor.com
Benzer Siteler : a | atu konveyör
3d oyunlar
 Açıklamalar :

ATU Konveyör, 1987'den beri konveyör sistemleri üzerine mühendislik, projelendirme, imalat ve montaj çözümleri sunmaktadır.



1988 senesinden beri konveyör sektöründe müşterilerine hizmet veren ATU, 2005 yılında ATU Konveyör ve Çelik Ürünleri Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ismini almıştır. Bir mühendislik firması olan ATU Konveyör, projelerin tasarımını, imalatını, otomasyon ve montajını gerçekleştirmektedir. Genç kadrosu ve deneyelimli Ar-Ge departmanıyla yurtiçinde ve yurtdışında işletmelere ekonomik, hızlı ve güvenilir taşıma çözümleri sunmaktktadır.

ATU Konveyör ağırlıklı olarak otomotiv firmalarıyla çalışmakla beraber, koli dağıtım sistemleri, beyaz eşya, gıda ve ilaç sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Yılların getirdiği deneyim ve sektöründe ilkleri yaratmanın getirdiği güven ile her geçen gün daha ileriye gitmeyi hedeflemektedir. ATU Konveyör, profesyonelliğini ve her yaptığı işte öne çıkan kalitesini, ISO 9001-2000 belgesine sahip olarak kanıtlamıştır.

Merkez ofisimiz İstanbul’da, fabrikamız ise Bursa’da bulunmaktadır.

 Etiketler : konveyör, konveyor, sistemleri, otomasyon, projelendirme, mühendislik, montaj, zincir, rulo, bant
Not: www.atukonveyor.com sayfadan “Atu Konveyör” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Bahçe Çiti - Tasgul Sigorta Aiva Sigorta Acente - Siz İsteyin Biz Getirelim - Dgs Araç Asansörü - Depo Raf Sistemleri - Ülgen Ambalaj - Yücelen İskele ve Kalıp Sanayi Ltd. - Tepe Savunma ve Güvenlik - Üşenmez Tente - Çelik Kasa