Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Halı Yıkama
18 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Halı Yıkama

Halı Yıkama - http://www.haliyikamaturkiye.com

Firmalar

www.haliyikamaturkiye.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.haliyikamaturkiye.com
Benzer Siteler : h | halı yıkama
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Türkiye de halı yıkama sektörünün bilinen geçmişi altmışlı yıllara kadar uzanmaktadır. İlk yıllarında halı çiftliklerinde dokunan el dokuma halıların yıkanması ile başlayan halı yıkama İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere apartmanlı yaşamla birlikte gelişip büyüyerek bugünlere gelmiştir.

Son 10 yılda halı yıkama İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyük şehirlerdeki sınırlarını aşıp Anadolu ya yayılmaya başlamıştır. Son 10 yıla kadar düzenli ve dengeli büyüyerek bu günlere gelen halı yıkama işi, kendi yetişmiş iş gücünü oluşturarak bu evreyi tamamlamıştır. Fakat son 10 yılda hızlı ve hacimsiz büyüyen halı yıkama, halı temizleme sektörü beraberinde şu sorunları da getirmiştir.

Halı yıkama konusunda yetişmiş işini iyi bilen halı yıkama ustaları sayıca az olduğundan artan talep karşısında yeni kurulan ve ehil olmayan halı yıkama fabrikaları Türk hanımlarının sıfır hataya dayalı üstün temizlik beklentilerini karşılayamadığı için başarısız olmuş geçici de olsa bayanları "evde kendi yıkadığımız halılar daha iyi oluyor" anlayışına itmiş sulu sistem halı yıkamadan uzak tutacak halı silme ve yan ürünleri sektörüne, sulu sitem aleyhine silme ve silim deterjanları lehine avantaj sağlamıştır. Oysa dünyada en verimli halı yıkama suyla yıkanmasıdır.

 Etiketler : halı, yıkama, istanbul, izmir
Not: www.haliyikamaturkiye.com sayfadan “Halı Yıkama” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Perde nin Yeni Adresi - Çelik Çekmeköy Gayrimenkul - Area Zemin - Laminat Parke - Su Arıtma Sistemleri Hava Filtrasi - Jet Karot Beton Kesme Delme - Kapı Dolap Parke Boya Berke Yapı - Kiralık Panelvan - Taş Duvar - Vize Merkezi - Ankara Temizlik Şirketi