Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Halı Yıkama İzmir
16 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Halı Yıkama İzmir

Halı Yıkama İzmir - http://www.maviayhaliyikama.com

Firmalar

www.maviayhaliyikama.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.maviayhaliyikama.com
Benzer Siteler : h | halı yıkama izmir
3d oyunlar
 Açıklamalar :

İzmirde halı yıkama denince ilk akla gelen firmalardan olan Mavi Ay halı yıkama, sektörel anlamda ülke genelinde de hatırı sayılır bir konuma sahiptir. Halı yıkama teknikleri ile ilgili onlarca yayında söz ve fikir sahibidir.

Firma Profili:
Mavi Ay Halı Yıkama Fabrikası kurucuları "Yağcıbedir, Ladik, Isparta, Bünyan, Hereke, Milas ve Avanos" gibi dünyaca ünlü Anadolu el halılarının yıkanması ve yan hizmetleri ile iştigal ederken; Müşterilerden gelen talep ve beklentiler doğrultusunda, Sektörün bu alanda profesyonel hizmetten yoksun olduğunu düşünerek, 2003 yılında İZMİR Bornova'da Mavi Ay ismi ile makina halıları da dahil tüm halı grubunu kapsayan endüstriyel halı yıkama hizmetlerine başlamış, kısa zamanda BORNOVA ve tüm İZMİR halkının beğenisini kazanıp, bu alanda ki boşluğu doldurarak sektörde hak ettiği yeri almıştır.

Kalite Politikamız:
Tecrübemizden aldığımız güç ile beklentilerinizi en üst düzeyde karşılamak, üstün kalitede, güvenilir hizmeti; arzu eden herkese en etkili şekilde sunmak.

Vizyonumuz:
Yüksek hizmet kalitemizi standart halde sürdürmek, Bornova ve İzmir'in en büyük değil en iyi halı yıkama firması olmak.

Misyonumuz:
Sağlıklı, Temiz, Hijyenik ortamlar yaratmak, % 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızdan; kaliteli, güvenilir hizmet arayan tüm tüketicinin faydalanmasını sağlamak.

 Etiketler : izmir, halı, yıkama
Not: www.maviayhaliyikama.com sayfadan “Halı Yıkama İzmir” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Demir Vana - Suar Elektrik Elekrik Firması - Erfe Yangın Güvenlik Sistemleri - Özel Dedektiflik Bürsu - Bion Tabela - Fuar Standları - Maden Analiz - Eurolab Laboratuvarı - Salt Cam Ltd Şti - Açık Hava Reklamcılığı