Site Rehberi
Site Rehberi > Bilgisayar internet > Bilberk Bilgisayar
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bilberk Bilgisayar

Bilberk Bilgisayar - http://www.berk-jet.com

Bilgisayar internet

www.berk-jet.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : http://www.berk-jet.com
Benzer Siteler : b | bilberk bilgisayar
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Şirketimiz 1995 yılında kurumsal müşterilere bilişim teknolojileri konusunda satış ve satış sonrası destek hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Genç ve dinamik kadrosuyla kuruluşundan günümüze kadar müşterilerini anlamaya ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya özen göstermiştir.

Şirket politikası olarak amatör ruh ve profesyonel yaklaşım ilkelerini daima ön planda tutan şirketimiz birçok müşterisi ile çok uzun süreli ilişkiler kurabilmeyi başarmıştır.

2004 yılında başlatılan yeniden yapılanma ve yeni teknolojilere odaklanma çalışmaları neticesinde Muadil Kartuş ve Printer Teknolojilerine yatırım yapılmasına karar verilmiştir.

Bu konuda yapılan distribütörlük anlaşmalarının yanı sıra 1,5 yıllık titiz ve sabırlı bir çalışma sonucunda tamamen şirketimiz bünyesinde tasarlanan ve üretimi Yurtdışında yapılan Berk-Jet Kartuşları Mart 2004 sonlarında piyasaya sunulmuştur.

Şirketimiz halen Printer Parça ve Tüketim malzeme ürünleri ve diğer komponentler konusunda yürütmekte olduğu distribütörlük çalışmaları yanında tasarım ve üretim faaliyetlerine tüm hızıyla devam etmektedir.

Yeni tasarlanan Şerit ve Toner gibi yeni ürünleri de yakın bir zaman içerisinde satışa sunulacaktır.

Üretimini yaptırmış olduğumuz ve Dağıtıcılığını üstlendiğimiz tüm ürünlerimiz ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan partnerlarımız tasarım, üretim, montaj ve diğer tüm iş süreçlerini bu sisteme taşımıştır.

 Etiketler : oki, samsung, parça, fuser, film
Not: www.berk-jet.com sayfadan “Bilberk Bilgisayar” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Linux Dünyası - Dost Ajans İnternet Hizmetleri - Arti Time - T-soft E-ticaret Sistemleri - Son Teknoloji Dökümanlar - Csoyna.org - Laptopdepo.com - Seo - indirBak.com - Offices Türk