Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Acs Teknoloji
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Acs Teknoloji

Acs Teknoloji - http://www.acsteknoloji.com

Firmalar

www.acsteknoloji.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.acsteknoloji.com
Benzer Siteler : a | acs teknoloji
3d oyunlar
 Açıklamalar :

ACS İletişim Sistemleri Ltd. Şti. 2002 yılında kurulmuştur. Kurucularının önceki sektör deneyimleri ile 24 yıllık bir birikime sahiptir.süregelen gelişimci ve yenilikçi hizmet anlayışı altında, haberleşme ve güvenlik sektöründe oluşmuş tecrübeye, kendi mühendislik ve yönetim gücünü katarak, ülkemizdeki yüksek seviye haberleşme ve güvenlik gereksinimlerine cevap verme sorumluluğunu üstlenmiştir. Ülkemizde haberleşme ve güvenlik sistemleri alanında tasarım, projelendirme, satış ve satış sonrası bakım-onarım hizmetlerini en iyi şekilde sunmaktadır. Bu süreçte bilinen kişilik ve yeterlilikleriyle servis ve bakım hizmetinin yanısıra sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmadaki başarısı firmamızı sürükleyen unsurlardandır.

Firmamız şu anda ASELSAN A.Ş. nin üretmiş olduğu haberleşme cihazlarının satışını, montajını ve satış sonrası bakım onarım hizmetlerini; Güvenlik ve Alarm Sistemlerinin satışını, montajını ve satış sonrası bakım onarım hizmetlerini; PDSK sistemleri, Balistik ve Zırhlama ile ilgili ürünlerin satışını yapmaktadır.

 Etiketler : 650, 850, 975, 550, 575, 525, 825, 725, 750, motorolla, pmr, kırısun, aselsan, bayii
Not: www.acsteknoloji.com sayfadan “Acs Teknoloji” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Safa Cam Balkon - Freeled Led Technology - Dedektif - Matbaa Hareketli Reklam Tabela - Toptan Bayan Giyim - Deko Dekor - Hidronlineboru - Tayvan Vizesi - Elit Şömine - Zilkale İthalat İhracat