Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Çocuk Oyun Parkı Park Fitness Aleti
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Çocuk Oyun Parkı Park Fitness Aleti

Çocuk Oyun Parkı Park Fitness Aleti - http://www.sehripark.com

Firmalar

www.sehripark.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.sehripark.com
Benzer Siteler : ç | çocuk oyun parkı park fitness aleti
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1970 yılında çelik metal sanayı olarak hizmete başlayan şehri park başlangıçta metal oturma grupları üretimi amacıyla yoluna çıkmıştır.yaklaşık 29 yıl metal oturma grupları ve otomotıv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1999 yılında itibaren 2.kuşak yönetimle beraber,çelik metal sanayı adı altında çocuk oyun grupları ,oturma bankaları,park ve bahçe aydınlatmaları,dış mekan spor aletleri,modern görünümlü çöp kovaları ,gazebo,pergole üretimine başlanmıştır.

2002 yılından itibaren yeni yatırım kararları alan çelik metal imalat sanayi;2006 yılında 2100 metrekare kapalı olmak üzere toplam 5100 metrekare alanda sektörün öncü firmaları arasında yerini almıştır.

Kalitemizin devamını sağlamak amacıyla yıl sonuna kadar devam eden personele yönelik eğitim çalışmalarımız kaliteli ve güvenilir bir ürünün satışı için gereken “hatasız,zamanında teslimat”ilkesini benimseyerek sizlere hizmet etmenin gururunu yaşamaktır.

Her zaman siz değerli müşterine en iyi ürünü en iyi fiyata sunacak olan şehr-i park bilgi birikimi,vizyoner yaklaşımı ve deneyimi ile kent mobilyaları üretmeye devam edecektir.

 Etiketler : park, çocuk, oyun, parkı, açık, alan, fitness, aletleri, spor, kondisyon, kamelya, ahşap, parkları, salıncak, kaydırak, oturma, bankları, pergole
Not: www.sehripark.com sayfadan “Çocuk Oyun Parkı Park Fitness Aleti” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Nazka Mühendislik Müşavirlik - Adsl Başvuru Telefon Başvuru İşyeri - Alkon Cam Balkon - Emisyon Ölçüm - Tankes Trafik Sistemleri - Rafpa Raf Sistemleri - Pimapen - Ankara Yatak Merkezi - Oto Cam - Kiralık Limuzin Kiralama