Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Bosch Servis
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bosch Servis

Bosch Servis - http://www.boschteknikservis.com

Firmalar

www.boschteknikservis.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.boschteknikservis.com
Benzer Siteler : b | bosch servis
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Bölge Servis gerek ev kullanıcıları gerekse işletmelere beyaz eşya ve ev aletlerinde teknik destek sağlamak için sektördeki 13 yıllık tecrübenin sonucu 2007'de İstanbul Sarıyer'de kuruldu. Amacı tamamı memnun müşteriden oluşan portföyünü sürekli geliştirip İstanbul'un her semtine kaliteli ve hızlı teknik servis hizmeti vermektir. Müşteri memnuniyetine öncelik veren servisimiz acil durumlar için gezici araçlarıyla 7/24 hizmet vermektedir.

Bölge Servis hizmet kalitesini sürekli arttırmak amacıyla tüm personelin teknik, sosyal, eğitim ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi, hedeflemektedir. Aynı zamanda küresel ısınmayla ilgili ev kullanıcılarına yönelik, elektrik ve su tasarrufu konulu broşür ve benzeri bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır.

 Etiketler : bosch, servis, servisi, teknik, servisleri
Not: www.boschteknikservis.com sayfadan “Bosch Servis” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Atılım Promosyon - Ankara Dekorasyon - Renault Servisi - Land Home Specialist - Efor Branda Çadır - Greendog Köpek Eğitim Pansiyon Otel - Doğan Reklam - Erol Makina Yedek Parça Sanayi - Ofis Mobilyası - Seçim Otobüsü Kiralama