Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İvme Bilişim Danışmanlık
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İvme Bilişim Danışmanlık

İvme Bilişim Danışmanlık - http://www.ivmebilisim.com

Firmalar

www.ivmebilisim.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ivmebilisim.com
Benzer Siteler : i | ivme bilişim danışmanlık
3d oyunlar
 Açıklamalar :

İvme Bilişim, geçmişten gelen deneyim ve tecrübeleri ile 2007 yılında kurulmuş olup , hızla gelişen Türk Bilişim pazarında yazılım ve donanım teknolojisini şirketlere en elverişli şekilde uyarlayan kuruluşlardan biri olmaya yeni adıyla devam etmektedir.

İvme, bilgisayar sektöründe donanım, yazılım, altyapı kablolama, uygulama danışmanlığı ve proje konularında hizmet veren bir çözüm şirketidir.
İvme, Logo programları ile, müşterinin şirket hedeflerine ulaşmasını sağlayacak bilgisayar ortamındaki görev ve organizasyon yapısını tespit ederek, tüm faaliyetlerin, kuruluşun genel yapısı raporlama ve bilgi akış sistemi ile bağdaşmasını sağlayacak bir yapı kurmaktadır. Bu çalışma ile sistematik bir gelişmeye zemin hazırlamak ve işletmenin ihtiyaç duyduğu raporların hazırlanması temel amaçlardandır.

İvme nin müşterilerinin performanslarını, verimlilik arttırmaya yardımcı olmak için geliştirdiği İmplementasyon Metodolojisi temel alınarak verilen danışmanlık hizmetleri, işte bu amaca hizmet ediyor.Hizmetlerin temelinde ise sektörler için geliştirilen benzer çözümleri değişik kurum ve kuruluşlarda defalarca uygulamış uzmanların bilgi birikimi yatıyor.

 Etiketler : ivme, bilişim
Not: www.ivmebilisim.com sayfadan “İvme Bilişim Danışmanlık” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Standart Kalite Iso 17025 Iso 9001 - Jeneratör ve Jeneratör Kabinleri - Prefabrik Fiyatları - Janthome Jant Lastık Magazasnız - Taç Düğün Salonu - Örnek Alüminyum Sistemleri - Alo Erzurum Böcek İlaçlama - Alçıpan Duvar - Rıdsan Paslanmaz - Ev Sineması