Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ahşap Sistem
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ahşap Sistem

Ahşap Sistem - http://www.ahsapsistem.com

Firmalar

www.ahsapsistem.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 98
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ahsapsistem.com
Benzer Siteler : a | ahşap sistem
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Ahşap danışmanlık. Ahşap Ev yapımı. Ahşap Yapı işçiliği,montaj ve bakımı. Ahşapla ilgili tüm projeleriniz için buradayız.

Ahşaba 50 yılını vermiş bir uzman olan ve ahsapsistem yetkilisi "Sayın Fahrettin Irmak" bu sitede anlatılanların tasarımcısı ve referanslarda belirtilen ahşap işlerin yapımcısıdır.

Uzun yıllar; mobilya dekorasyon, hotel ahşap dekorasyonu, ahşap ev restorasyonu, ahşap ev yapımı ve özgün ahşap tasarımlar ile meşgul olmuş, bir süre bu çalışmalarını Avrupa'da sürdürmüştür. Türkiye dönüşü ahşap seri üretim ve ahşap ev üretimi çalışmalarına devam etmiştir. Son dönemde Tekirdağ Istranca bölgesinde 250 adet Ahşap Kır Evi üretimini gerçekleştirmiştir.

Muhtelif firmalarda Ahşap Danışmanlık yapan Fahrettin Irmak, "Türk Evi - Osmanlı Ahşap Yapı Sistemi" ile ilgili çalışmalar da yapmaktadır.

 Etiketler : ahşap, ahsap, ahşapev, evler, danışman, konut, montaj, sistemler, yapı, yapılar, karkas
Not: www.ahsapsistem.com sayfadan “Ahşap Sistem” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ymp Prefabrik İnşaat - Seyhanoglu İnşaat - Regülatör - Göksim Doping Adsl Dağıtım Merkezi - Sema Koltuk Döşeme Koltuk Tamiri - Tüpaş Yangın Söndürme Cihazları - Tadilat Dekorasyon - Casus Telefon Programları - Mdt Yazılım Danışmanlık - Denizli Prefabrik Denizli Konteyner