Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Protez Tırnak Merkezi
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Protez Tırnak Merkezi

Protez Tırnak Merkezi - http://www.proteztirnakuzmani.com

Sağlık

www.proteztirnakuzmani.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.proteztirnakuzmani.com
Benzer Siteler : p | protez tırnak merkezi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Protez Tırnak Uygulamalarında Jel ve Akrilik olmak üzere 2 ye Ayrılır?

AKRİLİK SİSTEM:
Tırnağınızın ucuna istediğiniz uzunlukta plastik tırnaklar yapıştırılır ve tırnağınızın üzeri ince bir kat akrilik malzeme ile doldurulur. Törpülenerek şekil verilir ve oje sürülerek işlem tamamlanır. Bu işlem 2 saat sürmektedir. 20-25 gün kullanım sonunda kendi tırnağınız uzayacağı için dip dolgusu adı verilen işlem yapılarak protez tırnaklara bakım yapılır. Bu işlem ise 1.5 saat sürmektedir.

JEL SİSTEM:
Jel sistem dünyada en çok tercih edilen sistemdir. Tırnağınızın ucuna istediğiniz uzunlukta plastik tırnaklar yapıştırılır ve tırnağınızın üzeri birkaç kat jel malzeme ile doldurulur. Ultraviyole lamba altında kurutularak şekil verilir ve oje sürülerek işlem tamamlanır. Bu işlem 2 saat sürmektedir. En az 30 gün kullanım sonunda kendi tırnağınız uzayacağı için dip dolgusu adı verilen işlem yapılarak jel tırnaklara bakım yapılır. Bu işlem ise 1.5 saat sürmektedir.

 Etiketler : protez, tırnak, video, resimleri, nedir, salonu
Not: www.proteztirnakuzmani.com sayfadan “Protez Tırnak Merkezi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Lazer Epilasyon Fiyatları - Zayıflama - Şifalı Bitkiler Merkezi - Ekol Tibbi Ürünler Tic. Ltd. Aş. - Lahana Hapı - Sistem Tıp Laboratuvarı - Diyet Diyetler Zayıflama Kilo Verme - İfteri Tıp Tus Alemi - Şifalı Otlar - Öksürük Belirtileri