Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Apex Metal
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Apex Metal

Apex Metal - http://www.apexmetal.com.tr

Firmalar

www.apexmetal.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.apexmetal.com.tr
Benzer Siteler : a | apex metal
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Apex Metal Ltd. Kayseri Serbest bölgesinde faaliyet gösteren bir firmadır. Faaliyet konusu çelik kapı, çelik ve ahşap kapı ve yangın çıkış kapılarının imalatıdır. Modern ve teknolojik üretim hattına sahip olan firmamızın yıllık kapasitesi 40.000 adet çelik kapıdır. Bu kapasite ile Türkiye nin en kapasiteli firmalar arasında en ön sırada yer almaktadır.

Türkiye de serbest bölgede imalat yapan ilk ve tek firma olan Apex Metal, bu avantajını kullanarak ucuz maliyetli, kaliteden taviz vermeden hızlı üretimi sayesinde çok kısa süre içerisinde bayii alt yapısını genişletmiş ve her geçen gün yeni pazarları keşfetmektedir.

Üretiminin %100 ünü yurt dışına ihraç eden firmamız, ISO 9001:2000 standartlarında üretim yapmaktadır. Vizyonumuz kaliteli ürün üretmek ve bu ürünlerimizi yurt dışına hızlı, zamanında ve en ucuz fiyatta müşterilerimize sunmaktır.

 Etiketler : çelik, kapı
Not: www.apexmetal.com.tr sayfadan “Apex Metal” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Zilkale İthalat İhracat - Pvc Zemin Uygulama - Çelik Konstrüksiyon - Tarti - İzmir Fuar Standı - Koltuk Tamiri ve Yüz Değişimi - Gazebo Doğal Tasarım - İnci Yapı Camlama Balkon Camlama - Accordion Cam Balkon - Ece Dekoratif Baskı Beton Press