Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ersin Boya
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ersin Boya

Ersin Boya - http://www.ersinboya.com.tr/

Firmalar

www.ersinboya.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ersinboya.com.tr/
Benzer Siteler : e | ersin boya
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız, 1987 yılında Ankara Demir Sanayi'nde kurulmuştur. 1994 yılında, Ersin Ticaret Ostim'e taşınmış ve şirket adi Ersin Boya San. Tic. Ltd. Şti. olarak değişmiştir. şirketimiz; her zaman doğruluğu, dürüstlüğü, kaliteyi, hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön plana alarak, bir çok alanda (oto ve sanayii boyaları) sektöründe lider konuma ulaşmıştır.

Ersin Boya, Ostim 58. Sok. No:57 ve 3 şubesi ile hizmet vermektedir. Şirket, 1998 yılında, DEWILUX ve DYO bayraklı sanayi boyaları bayiliğini almış ve bu alanda büyük başarı sağlamıştır. 1998 - 2002 yılları arasında, Türkiye satış birinciliğini elinde bulundurmaktadır. Daha sonra kendi imalatımızı yaparak bu başarımızı daha üst seviyeye getirmiş bulunmaktayız. şirketimiz, 26 kişili çalışan kadrosu ve 17 dağıtım aracı ile çalışmalarına devam etmektedir.

 Etiketler : ersin, boya, sanayi, ticaret, limited, şirketi, boyaları, ostim, epoxy
Not: www.ersinboya.com.tr sayfadan “Ersin Boya” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Arıpen - Seyhanoglu İnşaat - Mersin Böcek İlaçlama - Özgüvençler Traktör Sürücü Koltuğu - Net Hurda San Tic. Ltd. Şti. - Maden Analiz - Kombi Dünyası - Utem Led - Laztaş Mermer Granit Fabrikası - Sove Makine