Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Alkaya Elektornik Market
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Alkaya Elektornik Market

Alkaya Elektornik Market - http://www.alkayaelektronik.com

Alışveriş

www.alkayaelektronik.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.alkayaelektronik.com
Benzer Siteler : a | alkaya elektornik market
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız ülkemizde ve bölgemizde ihtiyaç duyulan her türlü elektronik malzemelerini pazarlamak ve dağıtımını yapmak, konumuzla uğraşan veya talebi olan firmalara Türkiye de ve Dünya da lider konumunda bulunan üretici firmalarında tam desteğini alarak en kaliteli malzemeyi en iyi fiyatlarla sunmak amacıyla 1982 yılında kurulmuştur.

Alkaya Elektronik; her geçen gün çalışma alanını, hizmet kalitesini ürün yelpazesini ve müşteri portföyünü sizlerinde desteği ile genişletmekte ve müşteri memnuniyetini vazgeçilmezler arasında ilk sıraya koymaktadır.

Kendi alanından marka olmuş onlarca firmanın bayiliğini yapan firmamız 2009 yılı itibari ile VALX ve ALKATECH markası ile kendi ithal ettiği ürünleri de müşterilerinin beğenisine sunmaya başlamıştır.

Alkaya Elektronik olarak 2000 metrekare kapalı alana sahip mağazamız dan tüm yurt genelindeki bayilerimizin ürün akışı sağlanmaktadır.Bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacı ile kurduğumuz alkayaelektronik.com isimli site üzerinden siparişlerinizi verebilir,peşin fiyatına taksit imkanlarından yararlanabilir ,cari ve stok bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 Etiketler : alkaya, bilgisayar, elektronikmarket, elektronik, ürünleri
Not: www.alkayaelektronik.com sayfadan “Alkaya Elektornik Market” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Gül Siparişi - Mt Moda - Happy Center Online Alışveriş - Nargile Takımı - Nisa Teknik - Tele Show Market - Fiyat Arama Karşılaştırma Rehberi - Bmk Organizasyon - Lescon Spor Giyim Ve Ayakkabı - Yok Yok - Bayan Giyim Ayakkabı