Site Rehberi
Site Rehberi > Emlak > Agola Bina Ve Site Yönetimi
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Agola Bina Ve Site Yönetimi

Agola Bina Ve Site Yönetimi - http://www.agola.com.tr

Emlak

www.agola.com.tr

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Emlak
Site Bilgileri : http://www.agola.com.tr
Benzer Siteler : a | agola bina ve site yönetimi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Apartmanınızın/Sitenizin masraflarını dairelere nasıl paylaştıracağım diye düşünmeyeceksiniz. Arsa payıymış, eşitmiş, adam başına imiş gibi sorunlar sizi rahatsız etmeyecek. Dairelere yaptıkları ödemeler için yönetici tek tek makbuz yazmayacak bunu deftere nasıl işleyeceğim diye düşünmeyecek.
Yönetici hazırlamakla yükümlü olduğunuz İşletme projesi ve detaylarından ve kabul görmesi için yapmanız gerekenlerden kurtulacak.
Yönetici kapıcı, kaloriferci, gece bekçisi ve (veya)bahçıvanınızın SSK, işe giriş bildirgelerini, aylık SSK bildirgelerini hazırlamakla uğraşmayacaksınız.
Yıllık Olağan ya da Olağanüstü toplantılarınızın usulüne uygun yapılması ve alınan kararların kanun karşısında dayanaklara dayanması konusunda bir kuşkunuz kalmayacak. Alacağınız kararlar K.M.K 'ya uygun olacak ve kanunen takibi kolay olacak.
Apartmanın/Sitenin ihtiyacı olduğunda asansörcü, elektrikçi, tesisatçı gibi ustaları aramayacak yapılan işin düzgün yapılıp, yapılmadığını kontrol için ustaların başında beklemeyeceksiniz. Bunu sizin yerinize biz yapacağız.

 Etiketler : bina, site, yönetim, emlak, yakıt, danışmanlık
Not: www.agola.com.tr sayfadan “Agola Bina Ve Site Yönetimi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Emlak” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Selimiye Emlak - Remax Bursa Emlak Gayrimenkul - İlan Portalı - Bursa Emlak - Didim Altinkum Emlak Arsa Ofisim - Trabzon Daire - Istanbul Property - Dgs Asansör ve Emlak - Mobilyalı Ev Mobilyalı Emlakçı - Micasa Emlak - Real Estate - Immobi