Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Thk Uçuş Pilot Okulu
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Thk Uçuş Pilot Okulu

Thk Uçuş Pilot Okulu - http://www.thkucusokulu.com

Diğerleri

www.thkucusokulu.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.thkucusokulu.com
Benzer Siteler : t | thk uçuş pilot okulu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Türkkuşu Genel Müdürlüğü, Türk Hava Kurumunun icra organı olarak amatör ve profesyonel havacılık alanında ana faaliyetlerini sürdürmektedir.
Amatör havacılık alanında Türk Hava Kurumu her sene Türk Gençlerine havacılığı sevdirmek amacıyla Eskişehir İnönü Eğitim Kampında verdiği ücretsiz kurslarla amaçlarını gerçekleştirmektedir.

Profesyonel havacılık alanında orman yangınlarına havadan müdahale, zirai aşılama, havacılık ekipman ve yedek parçalarının satışı, hava taksi ve hava ambulans, model uçak satışı ve Pilotluk Kursları vermektedir.

1935 yılından bugüne pilot yetiştiren Türkkuşu Uçuş Eğitim Okulu hem Türk Hava Yollarına anlaşmalı olarak pilot yetiştirmekte hem de isteyen herkese Havayolu Pilotluk Eğitimi 15 ay gibi kısa bir zamanda verebilmektedir.

Bugün havacılığın her alanında var olan bir Kurum olan THK Türk halkı için çalışmaya ve en kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir.

 Etiketler : thk, uçuş, okulu, pilot, kursu, türk, hava, yolları
Not: www.thkucusokulu.com sayfadan “Thk Uçuş Pilot Okulu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Şarjmatik - Özen Doğalgaz - Lahanafm.com Karadenizin Güzel Sesi - Senel Ticaret - Engrart Sanatsal Ürünler - Gelinlik - Iskenderun Kızılay - Bııktım Tozu - Mondi Motor - Genctimsahlar.com