Site Rehberi
Site Rehberi > Araba Kiralama > Dalaman Rent A Car
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Dalaman Rent A Car

Dalaman Rent A Car - http://www.dalamanrentacar.com

Araba Kiralama

www.dalamanrentacar.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Araba Kiralama
Site Bilgileri : http://www.dalamanrentacar.com
Benzer Siteler : d | dalaman rent a car
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1994 yılından bugüne kalitede ödün vermeden çalışan ve çalıştığı firmalarda yapılan işin standarlarını oluşturan bir firmadır. Oscar seyahat acentası, taşımacılık sektöründeki gelişmeleri sürekli takip ederek, 3 yaş altı araç filosuyla ve en az bir yabancı dil bilen kadrosuyla hizmet vermektedir

"önce insan" ilkesiyle yola çıkarak, yapılan işin getireceği maddi varlığın dışında can güvenliği konusunda gösterdiği titizlikle öne çıkmaktadır. Tüm karayolları taşımacılık belge ve standartlarına sahip filosuyla ülkenin dört bir yanında hizmet veren araç kiralama ve transfer bölümlerinin yanı sıra, lokal günlük veya programlı turlarla da turizm sektöründe yerini almaktadır.

Hizmet kalitemiz Uluslararası Standartlarda,eksiksiz müsteri memnuniyeti için uzman ve deneyimli kadromuz ile profesyonel bir ekip çalışmasıyla karşılanacaksınız.

Şirketimiz, Oscar rent a car seyahat acentesi türsab ın 2698 nolu üyesidir. Araç kiralama dışında ilgili kanunlar uyarınca transfer ve turistik amaçlı gezi organizasyonu yapmaya yetkilidir. Transfer ve ofis departmanında,ve gezi organizasyonunda görevli elemanlarımız en az bir yabancı dil bilen, konusunda deneyimli personeldir.

Cazip fiyatlarımız ve kaliteli servisimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz.

 Etiketler : dalaman, airport, transfers, rent, car, hire, rental, fethiye
Not: www.dalamanrentacar.com sayfadan “Dalaman Rent A Car” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Araba Kiralama” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Nepcar Turizm Rent A Car İzmir - Rainbowrentacar - Malatya'nın En Büyük Araç Kiralama - Rent a Car Antalya - Rent A Car Ankara - Gelin Arabası Kiralama - Balgat Oto Kiralama - Van Oto Kiralama - Elazığ Havalimanı Oto Kiralama - Kayseri Oto Kiralama