Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Fiyat Port
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Fiyat Port

Fiyat Port - http://www.fiyatport.com

Alışveriş

www.fiyatport.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 49
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.fiyatport.com
Benzer Siteler : f | fiyat port
3d oyunlar
 Açıklamalar :

FiyatPort günlük hayatımıza giren ürünlerin güncel fiyatlarının karşılaştırabileceği, sadece e-ticaret sitelerinin değil fiyatlarını açıklayan tüm işyerlerinin fiyat karşılaştırmalarının izlenebileceği bir ortamdır.

Daha çok market alışverişleri için özelleştirilmiş sistemi ile FiyatPort günlük ihtiyaç duyacağımız ürünlerin fiyat karşılaştırmalarını büyük marketlerin fiyat açıklamalarını dikkate alarak yapar. İşyerlerinin üyeliği ile birlikte isteyen işyerleri kendi fiyatlarını da açıklayabilecektir.

FiyatPort'un en önemli özelliği kişiselleştirilmiş bir site olmasıdır. Bu sayede sadece sizin kredi kartınıza ilişkin kampanyaları inceleyebilir, sadece istediğiniz belirli semtlerde şubesi olan işyerlerinin fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Fiyat alarmı tanımlayarak belirttiğiniz ürün istediğiniz fiyata düşünce size haber verilmesini sağlayabilir, alışveriş listesi oluşturarak hangi ürünleri hangi marketlerden aldığınızda kara geçeceğinizi izleyebilirsiniz.

Kayıtlı işyerlerinin özelliklerini, şube bilgilerini ve çekilişlerini de topluca FiyatPort'dan takip edebilirsiniz.

 Etiketler : alışveriş, fiyat, karşılaştırma, market, kampanya, çekiliş, ucuz, uygun, indirim, bedava, günlük, yiyecek, gıda, temizlik, kişisel, bakım
Not: www.fiyatport.com sayfadan “Fiyat Port” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Etiket Firmaları - Elektronik Sigara - Vip İptv Tr - Türkiyenin Öncü İptv - Nas Çiçekcilik - Aradolu - Saat ve Saat - Manyetiksigara - Çorap Evi - Kaynak Makinası - Sutas Market