Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Sovetek Dekoratif Yapı Malzemeleri
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sovetek Dekoratif Yapı Malzemeleri

Sovetek Dekoratif Yapı Malzemeleri - http://www.sovetek.com

Firmalar

www.sovetek.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.sovetek.com
Benzer Siteler : s | sovetek dekoratif yapı malzemeleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

EPS Sove ve Paneller cok hafiftir, binanıza ağırlık yapmaz.EPS Paneller yuksek ısı yalıtımı sayesinde, yaşam alanlarınızda, ısınma ve soğutma faturalarınızın gozle gorunur bicimde azalmasını sağlar.EPS Sove ve Panellerimiz B1 sınıfı malzemedir;yangın anında alev yurutmeme ozelliğine sahiptir.EPS sove ve panellerimiz sonsuz omurlu bir malzemedir.

Soveler dekoratif gorunumu sayesinde binanızın ekonomik değerini yukseltir. Sıhhi ve sağlıklı bir malzemedir.EPS sove ve yalıtım panelleri cevre dostudur; icerisinde ozon tabakasına zarar verebilecek hic ir madde icermez.Eps Söve ve Yalıtım Panelleri geri donusumlu bir malzeme olup,üretim sonrası çevreyi kirletecek atık oluşturmaz.

SOVETEK ÜRÜN ÇEŞİTLERİ : Fugalı, Yalı Baskı, Siding ve Düz Mantolama Panelleri Söve, Denizlik, Kat Silmesi, Desenli Taç; Payanda, Sütun, Kilit Taşı, Harpuşta, Köşe Taşı, Müşteri İhtiyacına Yönelik Özel Tasarım ürünler üretilmektedir.

 Etiketler : sove, söve, denizlik, taç, desenli, kat, silmesi, payanda, cephe, kaplama, izolasyon, modelleri, fiyatları, eps, xps, strafor, köpük
Not: www.sovetek.com sayfadan “Sovetek Dekoratif Yapı Malzemeleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Lia Pırlanta Tektaş Yüzük Alyans - Demir İtfaiye Cenaze Aracı - İnce Çizgi Balıkçılık ve Balık Avı - Zafer Organizasyon - Muıtfakjet.com - Perde - Gumusanahtar - Boran Torna Flanş ve Flanş İmalatı - Opel - Paslanmaz Pirinc Sarı Korkuluk