Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Tek Bilgisayar Bilişim Sistemleri
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tek Bilgisayar Bilişim Sistemleri

Tek Bilgisayar Bilişim Sistemleri - http://www.tek.com.tr

Firmalar

www.tek.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.tek.com.tr
Benzer Siteler : t | tek bilgisayar bilişim sistemleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

TEK BİLİŞİM, çözüm sağlayıcı olma düşünceleri ile bireysel ya da kurumsal, ölçeği her ne olursa olsun; teknolojik ihtiyaç sözkonusu olduğu anda akla gelecek tek adres olmak üzere 2006 yılında kuruldu.

Temsil ettiği ürün grubunda Konica Minolta Fotokopi Ürünleri ve Yazıcıları, Samsung ve HP Yazıcılar öncelikli olmak üzere, dünya devi bir çok marka bulunmaktadır.

Kurucularının ve yöneticilerinin onlarca yılı aşkın bilişim ve baskılama sektörü deneyimini, çözüm sağlamak ilkeleri ve koşulsuz satış sonrası hizmet prensipleri ile birleştiren TEK BİLİŞİM, baskılama ve doküman yönetim çözümleri başta olmak üzere, her türlü teknolojik çözüm ihtiyaçlarınızı; doğru, yarının gelişmelerine en fazla seviyede ayak uydurabilecek şekilde karşılamaktan gurur duyacaktır.

 Etiketler : fotokopi, yazıcı, bilişim, baskılama, kopyalama, sarf, malzeme
Not: www.tek.com.tr sayfadan “Tek Bilgisayar Bilişim Sistemleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Modus Çeviri Hizmetleri - Çizgi Danışmanlık - Direksiyon Tamiri - Lider Çelik Kapı Genel Müdürlük - İpekfuar - Ac/dc Elektronik Ltd. Şti. - Bulut Akacan İtaliano Mobilya - Davetiyeci - Korkuluk, Küpeşte Sistemleri - Gizli Kamera Sinyal Kesici Cihazlar