Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Aradığınız Tüm Hizmetler
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Aradığınız Tüm Hizmetler

Aradığınız Tüm Hizmetler - http://www.nethizmetuzmani.com

Diğerleri

www.nethizmetuzmani.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.nethizmetuzmani.com
Benzer Siteler : a | aradığınız tüm hizmetler
3d oyunlar
 Açıklamalar :

90 lı yıllarda ilk bilgisayarımız olan Commodore 64 ile bilişim teknolojilerim ile tanıştık.Commodore 64 o kadar etkileyici gelmişti ki bu alanda ilgimiz gün geçtikçe ilerleyerek , bilişim alanında yakınlarının teknolojik sorularını ve sorunlarını çözen bir pozisyonda bulduk.

Bilişime olan ilginin sonucu olarak ilk zamanlar freelance olarak bağımsız ufak işler yapmaya başladık.Mesleğimizin gereği olarakta yazılım ve ERP konularında bilgi sahibi olmaya başlamamızla ,ihtiyaç konusu olan bu konuları bir konseptte bir araya getirme fikrimiz doğdu.

Endüstri ve Bilişim alanlarında edindiğimiz yaklaşık 20 yıla yakın deneyimimizle,piyasada şirket olarak yolumuza devam etmeye karar vererek Koryel Endüstri ve Bilişim Ticaret firmamızı kurduk.

 Etiketler : tadilat, dekorasyon, özel, ders, ingilizce, çeviri, danışmanlık, web, sitesi, boya, badana, parke, fayans, tesisat, duvar, kağıdı, mermer, çelik, kapı,
Not: www.nethizmetuzmani.com sayfadan “Aradığınız Tüm Hizmetler” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Tutissima - Mersin Genç Fenerbahceliler - Ithal Duvar Kağıdı Satışı Ankara - Egitim Marketi - Alışveriş - Çevre Peyzaj Kataloğu - Çamoluk - Hayatınızın Ek İş Fırsatı - Tabela Design - Telefon Başvurusu