Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Bina Yalıtım Sıvası
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bina Yalıtım Sıvası

Bina Yalıtım Sıvası - http://www.binayalitimsivasi.com

Firmalar

www.binayalitimsivasi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.binayalitimsivasi.com
Benzer Siteler : b | bina yalıtım sıvası
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Bu yıl 24.sü düzenlenen Ankara Yapı Fuarı, 22-25 Eylül tarihleri arasında Anfa Altınpark Fuar Alanı’nda gerçekleşti. Çok sayıda yerli ve yabancı firmanın katıldığı ve dört gün boyunca 27.708 ziyaretçi tarafından ziyaret edilen fuarda No1’e ilgi büyüktü.

Bina yalıtımında yeni nesil çözümler sunan No1’in, geleneksel mantaloma yöntemine alternatif olarak sunduğu yalıtım sıvalarının yanı sıra, yapı ve yalıtım malzemeleri adı altında geniş bir ürün grubunun tanıtımı yapıldı. Fuar standında, No1 yalıtım sıvasının yalıtım gücünü gösteren bir uygulamaya yer verildi. Katılımcıların, No1 yalıtım sıvasının, ısı yalıtım gücüne bizzat tanık oldukları uygulama büyük ilgi gördü.

Ürünlerin tanıtımı ve karşılaştığı katılımcı ilgisiyle başarılı bir fuar geçiren No1, 13-16 Ekim tarihleri arasında da İzmir’de düzenlenen Yapı Fuarı’nda İzmirli katılıcımlarla buluştu. Çok sayıda yerli ve yabancı firmanın katıldığı İzmir Yapı Fuarı’nda ürün tanıtımı yapan No1, geleneksel yöntemlerin aksine daha kolay uygulanabilir; etkili ve ekonomik yalıtım sağlayan yeni nesil yalıtım sıvalarıyla büyük ilgi gördü.

 Etiketler : www.binayalitimsivasi.com, bina, yalıtımında, kullanılan, yalıtım, malzemelerinden, olan, sıvası, sıvasının, faydaları, yalıtımı, binalarda,
Not: www.binayalitimsivasi.com sayfadan “Bina Yalıtım Sıvası” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Renault Çıkma Oto Yedek - Özmak Mühendislik - Sony Handycam Video Kamera - Trakya Spot - Projeneon - Ülgen Mendil Baskılı Islak Ambalaj - Boran Torna Flanş ve Flanş İmalatı - Pvc Designer - Türksan Güvenlik Kamera Sistemleri - Alüminyum Silobas