Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Akka Grup
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Akka Grup

Akka Grup - http://www.akkagrup.com.tr

Firmalar

www.akkagrup.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.akkagrup.com.tr
Benzer Siteler : a | akka grup
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Akka, su izolasyonu, boya, mantolama, masif lamine parke, ahşap bakım ve onarım hizmetlerini 10 yıldır lider iş ortaklarıyla birlikte veriyor olmanın gururunu yaşıyor.

Bugün sektörde AKKA Grup adı altında faaliyetlerini sürdüren firmamız sektöre MYK Yapı Kimyasalları adı altında 2000 yılında girdi. Başlangıçta boya ve su izolasyonu konusunda faaliyet gösteren MYK Yapı, Weber firmasının Akdeniz bölgesi uygulayıcı bayisi olarak 10 yıl boyunca tüm çözüm ortaklarına aktif hizmet gösterdi. Yapı elemanlarıyla ilgili sunduğu hizmet ve bilgi birikiminin sağladığı referanslarla kazanılan güven ve saygınlık, firmamızı parke sektörüne taşıdı. Akka Grup son olarak dekoratif boyalar, endüstri boyaları, toz boyalar, deniz boyaları ve yat boyaları pazarlarında hizmet veren Jotun Boya ile yoluna devam etmektedir. AKKA parke boya ve su izolasyonu konusunda ulaştığı 10. yılına, 5 yıllık bir 'Masif / Lamine Parke' tecrübesiyle giriyor. Bugün turizmde bir dünya markası olan Antalya’da onlarca 5 yıldızlı tesis AKKA güvenini ve estetiğini konuklarına sunuyor.

 Etiketler : antalya, izolasyon, lamine, parke, masif, jotun, boya, dış, cephe, boyası, akka, ahşap, bakım, onarım
Not: www.akkagrup.com.tr sayfadan “Akka Grup” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Halı Saha - Perkotek.com - Çelik Para Kasaları - Ankara Palyaço Organizasyon Balon - İzmir Kiralik Oto - Alüminyum Silobas - Tabe Reklam - Ümit Mermer - Adil Raf Sistemleri Dekorasyon - Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı Ankara