Site Rehberi
19 Mart 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Teak

Teak - http://www.teakbahcemobilyasi.com

Alışveriş

www.teakbahcemobilyasi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.teakbahcemobilyasi.com
Benzer Siteler : t | teak
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Yat güvertesi,havuz decki ve bahçe mobilyası denildiği zaman, Teak ağacından imal edilmiş olması büyük bir farklılık demektir.Çok nadir bulunan dayanıklılığı, ısı ve nem farklılıklarına uyumu, yaşlandıkça güzelleşmesi sebebiyle teak ağacı; hayatın birçok alanında,özellikle yat güverte decki imalatında çok gözdedir.

Bu nadir ağaç yoğun dokulu, bozulma, eğilme, çekme ve şişmeye karşı koyan tropikal bölge ahşabıdır. Bahçe ve yat mobilyasında kullanılan hiçbir ağaç dış etkenlere karşı Teak ağacı kadar mukavim olamaz. Bütün bu özelliklerinden dolayı yat, deck ve bahçe mobilyalarında Teak ağacını rakipsiz kılmıştır.

Teak 1980 lerin başlarında Türkiyede pek bilinmeyen bir ağaçtı. Yat ve tekne imalatının 1990 ların sonlarında sektör haline gelmesine paralel olarak alternatifsiz bir ihtiyaç kalemi olarak talep edilmeye başlandı. Tropikal ağaçlara ithalat kapıları açılınca her kızıl ağaç maun diye satıldıysa ,bir sürü sert ağaçta çeşitli takılar eklenerek teak diye satıldı. Örneğin: İroko'ya Afrika teaki, Afromosia'ya ise Golden Teak denildi.Fakat bu iki ağaçta kesinlikle Teak ailesinin (tectona grandis) bir üyesi değildir. Literatürde Afrika teaki diye bir tanım yoktur. Plantasyon yani doğal değilde sonradan kültür olarak ekilen tarla teaki vardır. Bu ise Endonezya ve aynı kuşakta olan Orta Afrikada yetiştirilmektedir. Golden teak ise America ve Avrupa ülkelerinde talep gören ticari değeri yüksek olan Burma teak rengidir.

Burma (myanmar) dan orj.teak , Orta Afrikadan da plantasyon teak (tarla teak) in ithalatını yapan firmamız kaliteden taviz vermeden istikrarlı bir pazarlama stratejisini kendisine ilke edinmiştir. Sadece teak üzerine uzmanlaşmak ,farklı ihtiyaç kalemlerine nitelikli cevap vermek için tomruk, yat, bahce ve havuz kenarı için deck ile azman kesim özsüz keresteyi ayrı ayrı olarak ithal etmekteyiz.

Bölge distribitörlükleri vererek en kısa sürede müşteri ihtiyacını karşılayacak bir alt yapı hazırlıklar

 Etiketler : teak, bahçe, mobilya
Not: www.teakbahcemobilyasi.com sayfadan “Teak” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Kemal Tanca Online Mağazası - Kitapadresi - Duvar Kağıdı Ataşehir - Spor Formaları İmalatı - Tango İş Elbiseleri - Dr Levine Manyetik Dizlik - Elektronik Sigara E-sigara Pilli - Hesaplı Güvenlik - Antorium Çiçekçilik - Pijama Eşofman ve Kapri