Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Analiz Isı Grup
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Analiz Isı Grup

Analiz Isı Grup - http://www.yerdenisit.com

Firmalar

www.yerdenisit.com

Giden Ziyaretçi : 4
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.yerdenisit.com
Benzer Siteler : a | analiz ısı grup
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Biz ANALİZ ISI GRUP olarak Avrupa'nın önde gelen markaları ile Yerden Isıtma, Merkezi Süpürge Sistemi, Karbonik Isıtma, Elektrikli Yerden Isıtma ve Isı Pompası Sistemleri Alanında Faliyet Göstermekte ve taahhüt etmiş olduğumuz işleri proje aşamasından başlayarak işin teslimine kadar büyük bir titizlikle takip etmekteyiz. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan borular oksijen bariyerli PE-RT cinsinde olup 50 yıl garantili borulardır.

Kollektör sistemleri Otomasyon sistemleri ile uyumlu şekilde çalışabilen ithal kolektörlerdir.
Yerden Isıtma Sistemleri; Ev, villa, residence, otel, hamam, okul, iş yeri, cami, hastane, spor salonu, stat, havuz çevresi, kapalı otopark giriş - çıkışları vb. alanlarda uygulanır ve sistemin en önemli özelliklerinden biri de %30 ile %50 arasinda yakıt tasarrufu sağlayabilmesidir.

ALBRAND yerden ısıtma sistemlerine sahip olduğunuzda endişelenmenize gerek kalmaz. Yerden ısıtma borularında 50 yıl, sistem garantisi olarak 10 yıl, dağıtım ünitelerinin her bir parçası için 2 yıl, hesaplarımız, tasarımlarımız ve mühendislik hizmetlerimiz için süresiz garanti veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için projelerinizi uzman teknik kadromuzla ücretsiz olarak çizip fiyatlandırmaktayız.

 Etiketler : yerden, ısıtma, zeminden, merkezi, süpürge, ısı, pompası
Not: www.yerdenisit.com sayfadan “Analiz Isı Grup” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Mometsan - Doğuşpen Fıratpen Bursa Bayii - Zebra Perde - Aydemir Tadilat .com - Pırlantalar Temizlik - El Traktörü Fiyatları - Mutfak Dolabı - Adım Tercüme - Çöp Öğütme Cihazları - Star Anahtar