Site Rehberi
Site Rehberi > Hotel Tatil > Esans Hotel Sultanahmet Old City
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Esans Hotel Sultanahmet Old City

Esans Hotel Sultanahmet Old City - http://www.esanshotel.com

Hotel Tatil

www.esanshotel.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 906
Kategori : Hotel Tatil
Site Bilgileri : http://www.esanshotel.com
Benzer Siteler : e | esans hotel sultanahmet old city
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Sultanahmet Istanbul Topkapı Sarayının karşısında, 120 senelik tarihi bir konagin aslina uygun restorasyonu sonucunda, Esans hotel ortaya cikti. Oteldeki tum tasarimlar Osmanli motifleriy suslendi. Genis odalarinda A/C, LCD TV, Minibar, Kettle, Makyaj/calisma masasi, elektronik kasa, sac kurutma makinasi... bulunmaktadir. Terasindan adalar ve marmara denizinin benzersiz manzarasi mevcuttur. Acik bufe kahvaltisinda, borekler corekler ev yapimi olarak sunulmaktadir. Yeni bir otel oldugundan, fiyatlari etrafindaki diger otellere gore daha uygun ve sundugu olanaklar cok daha iyidir.

Binanin ilk sahibinin kokular ile ilgilenmesinden esinlenerek, her otel odasina eski bir osmanli kokusu ismi verilmistir. Cariye Kokusu Odası, Yavuz Sultan Selim Kokusu Odası, Hürrem Sultan kokusu odasi. Bir arastirmacinin arşivlerden eski kokularin formülünü bulup onlari imite etmesi sayesinde, biz de otelimizde bu eski kokulari misafirlere sunmakla beraber istediklerinde odalarina dogal bir diffizyon yontemi ile hafifce işleyebilmekteyiz. Bu sekilde tarihi yarimadada tarihi bir koskte, tarihi icinize cekebileceksiniz.

 Etiketler : old, city, hotel, istanbul, sultanahmet, hotels, ıstanbul
Not: www.esanshotel.com sayfadan “Esans Hotel Sultanahmet Old City” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Hotel Tatil” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Faros Hotel Istanbul Sultanahmet - Akçakoca - Herşey Dahil - Tatil ve Oteller - Atoll Turizm - 5 Yıldızlı İslami Oteller - Kıbrıs Turları - Adrasan Bluebay Motel - Şile Agva - Han Yaşam Merkezi Konaklama