Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Tabela Yapanlar
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tabela Yapanlar

Tabela Yapanlar - http://www.tabelayapanlar.com

Firmalar

www.tabelayapanlar.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.tabelayapanlar.com
Benzer Siteler : t | tabela yapanlar
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Pleksi Kutu Harf Tabela
Pleksiglas malzeme ışıksız tabela ve reklamlarda, yönlendirme levhalarında kullanılacak olsada ışık geçirgenliğinin bir önemi olmayacaktır ancak ışıklı tabela ve reklamda kullanılacak olan plexiglas, ışık yandığında homojen bir ışık yayması gerekmektedir. Piyasalarda gördüğümüz bir çok ışıklı tabela ve reklamda fiyat kaygısından dolayı malesefki doğru ürün tercihi yapılmıyor.

Paslanmaz Kutu Harf Tabela
Paslanmaz malzeme Işıklı ve ışıksız tabela ve reklamlarda, yönlendirme levhalarında kullanılacak olsada ışık geçirmezliğinin kötü bir yanı olmayacaktır ancak ışıklı tabela ve reklamda kullanılacak olan Paslanmaz, ışık yandığında ışığı arkaya yansıtır . Piyasalarda gördüğümüz bir çok ışıklı tabela ve reklamda fiyat kaygısından dolayı malesefki doğru ürün tercihi yapılmıyor.

Totem Tabela
Totem tabela genellikle açık alanlarda kullanılır, şehirler arası yollarda ve cadde kenarlarında çok uzaktan görüne bilen bu tabelaların bu işte uzman kişiler tarafından yapılması gerekir.Işıklı totem tabelaların içlerinde bir insanın rahat hareket edebileceği kadar yer olması gerektiğini düşünürsek,totem yol veya arazilere dikilmektedir.

 Etiketler : tabela, kutu, harf, pleksi, ışıklı, ışıksız, led, yol, tabelası, yönlendirme, totem
Not: www.tabelayapanlar.com sayfadan “Tabela Yapanlar” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Mavi Production ve Müzik - Eryaman Halı Yıkama - Suare Açık Parfum Kozmetik - Sanal Ofis Ankara - Pvc Zemin Uygulama - Çapa Kozmetik - Genetti - 3D Çizim Mimari Tasarım - Postallı İlaçlama - Çiftçizade