Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ankara Temizlik
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ankara Temizlik

Ankara Temizlik - http://www.ankaratemizlik.info

Firmalar

www.ankaratemizlik.info

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ankaratemizlik.info
Benzer Siteler : a | ankara temizlik
3d oyunlar
 Açıklamalar :

2003 Yılı ve Daha Öncesi 7 Yıllık Tecrübe İle Temizlik Elemanı Olarak Ankara Temizlik Sektöründe Çok Saygın Temizlik Şirketlerinde Çalıştım Daha Sonra Yeterli Tücrebe Sahibi Olduğuma ve Bir Temizlik Şirketi İşletebileğime İnandım ve Böylece 2003 Yılında Doğukan Temizlik Hizmetleri Adı Altında İlk Temizlik Şirketimi Kurdum. Çok Çalışma İş Azmi ve Saygı Değer Müşterilerimizin Büyük Destekleri ile O Günden Bu Zamana Kadar Doğukan Temizlik Hizmetleri Olarak 5000 İN Üzerinde Müşterilerimizin Hizmetinde Bulunduk.

Şimdi İse Yıl 2010 Siz Sayın Müşterilerimize Hizmet Arzusu İle Sürekli Gelişen Vizyonumuz Kalite , Teknoloji ve Tecrübemiz İle ANKARA ŞAN TEMİZLİK HİZMETLERİ OLARAK* TA Dahada Hizmet Ağımızı Genişletip Emin Adımlarla İlerleyerek Siz Sayın Müşterilerimize İçimizdeki Hizmet Aşkı ile Siz Sayın MÜŞTERİLERİMİZE Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz. SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ BU YÖNDE DESTEKLERİNİZE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VARDIR. BENİM ŞAHŞİ DÜŞÜNCEM İŞ YERİ SAHİBİ OLARAK SİZ SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR.

ANKARA DOĞUKAN TEMİZLİK HİZMETLERİ
ANKARA ŞAN TEMİZLİK HİZMETLERİ
OLARAK İŞ YERİ PRENSİBİMİZ
(HER ZAMAN MEMNUN KALMIŞ MÜŞTERİDİR)

SAYGILARIMLA

 Etiketler : ankara, temizlik, şirketleri, firmaları, firması, şirketi
Not: www.ankaratemizlik.info sayfadan “Ankara Temizlik” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Hidrolin - On-er Kontrol Sistemleri - Bodrum Minibüs - Femaş Group Metal Sanayi ve Ticaret - Kartal Kabin Prefabrik Konteyner - Çavuşoğlu Tabela - İstanbul Forklift Kiralama - Mutlu Yapı Karot Beton Delme - Endüstriyel Otomasyon - Antalya Hascar