Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Statu Tercüme
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Statu Tercüme

Statu Tercüme - http://www.statucons.com

Diğerleri

www.statucons.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.statucons.com
Benzer Siteler : s | statu tercüme
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Bütün işletmelerin temeli, tıpkı bir yap boz gibi temel birkaç parça ile atılır, sonra da yavaş yavaş ona parçalar eklenilerek bir şekil almaya başlar. Kıvılcım gibi fikirler sonucunda ilk çizimler yapılır. Daha sonra bu fikirlere dürüstlük kararlılık, başarma isteği, çalışkanlık ve istikrar eklenilirse, o zaman bu fikirler bir hayal olmaktan çıkıp bir gerçek olmaya başlar. Tecrübe de bu tablonun içinde önemli bir yer alır.

Şirketimizde tıpkı böyle bir yap boz parçalarından oluştu. Önce Bir Hayal. Daha sonra bu hayalin gerçekleşmesi için tecrübe kazanılması gerekirdi. Ve ilgili makamlarda çalışılarak bilgi hazinesi oluştu. Ve hayal, yılar sonra gerçek olup, edinilen bilgiler başkalarına aktarılmak üzere şekil kazanmaya başladı.

"Statu" ismi de bu tablonun adı oldu. Bu ad bizim için bilgilerimizi paylaştığımız her bireyin ulaşması gerektiği yere bir adım daha yaklaşması demek. Başka bir deyişle "kendi statüsüne statü eklemek". Logomuza göre yap boz parçaları bir bütünlük oluşturuyorlar. Bu bütünlükse "Biz gösterelim, siz görün, bize danışın, siz yükselin" sloganı ile tamamlanıyor.

 Etiketler : tercüme, tercüman, romence, ardıl, simültane
Not: www.statucons.com sayfadan “Statu Tercüme” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Palyaço Kiralama - Ege Kıran - Sanalyenilik.com - Bafra Bayan Kuaförü - Kurye Motorlu Kurye Toplu Dağıtım - Rana Gelinlik - Teknomix Teknoloji - Online Dadı - Özel Güvenlik - Güzel Resimler