Site Rehberi
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Iphone Blog

Iphone Blog - http://www.iphoneblog.biz

Cep Telefonu Logo Melodi

www.iphoneblog.biz

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Cep Telefonu Logo Melodi
Site Bilgileri : http://www.iphoneblog.biz
Benzer Siteler : ı | ıphone blog
3d oyunlar
 Açıklamalar :

iPhone, iPad ve iPod Touch ile ilgili uygulamalar, incelemeler ve son haberlerin paylaşıldığı bir teknoloji blogu. iPhoneBlog.biz sitesi belirli iPhone, iPad,iPod Touch ihtiyaçları için uygulama geliştiriciler ile son kullanıcıları tanıştırmak ve uygulama geliştiricilerin uygulamaları hakkında ücretsiz inceleme ve tanıtım yazılarını yayınlayıp kullanıcıların eleştiri ve önerilerini yine tanıtım ve inceleme yazısı altında bulunan yorum bölümünde destek verebilicekleri bir paylaşım platformu olarak oluşturduk.

Paylaşım yapacak uygulama geliştiriciler sitemize üye olduktan sonra iletisim(at)iphoneblog.biz mail adresimize kendilerine ulaşabileceğimiz firma veya bireysel bilgilerini ulaştırdıktan sonra yazarlık yetkisi verilir ve ister appstore uygulamalarının, ister cydia uygulamalarının tanıtımlarını yapabilirler.

Ayrıca güncellemeler, haberler, oyunlar, uygulamalar, incelemeler,jailbreak ve unlock kategorilerindeki paylaşımlarımızı okurlarımıza sunuyor ve bununla birlikte iPhoneBlog.biz sitesi olarak AppStore ve iOS işletim sistemi hakkındaki yenilikleri yakinen takip ediyor ve okuyucularımızla paylaşıyoruz.

iPhoneBlog.biz projesi Temmuz 2010 da hazırlıklarının tamamlanması ile yayın hayatına Ağustos 2010 da başlayıp büyüyen okur kitlesi ile şuan Ocak 2012 tarihi itibari ile aylık 120.000 gösterime ulaşmıştır.

Okurlarımıza ve Uygulama geliştiricilerimize Teşekkür ederiz.

Eğer yazı yazmak gibi bir hobiniz varsa ve kendinize bu konuda güveniyorsanız bizimle iletişime geçerek sitemizde yazar da olabilirsiniz…

 Etiketler : iphone, ipod, touch, ipad,
Not: www.iphoneblog.biz sayfadan “Iphone Blog” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Cep Telefonu Logo Melodi” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Parça Kontör - De-mobil En Kaliteli Telefon Sitesi - Mobilservisler.org Bedava Wap Web - Turkcel Vodafone ve Avea Kontör - Cepplanet - GSM-Logo Melodi - Yeşil İletişim - Parça Kontör Bayilik - Parca Kontör - Parça Kontör