Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Eyestar Lazer Göz Ameliyatı Merkezi
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Eyestar Lazer Göz Ameliyatı Merkezi

Eyestar Lazer Göz Ameliyatı Merkezi - http://www.lasik.com.tr

Sağlık

www.lasik.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.lasik.com.tr
Benzer Siteler : e | eyestar lazer göz ameliyatı merkezi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

EyeSTAR göz lazer göz hastalıkları ve göz kliniğimizde Lasik, Lasek, göz hastalıkları, göz hastalıkları lazer tedavisi, katarakt lazer tedavisi ve ameliyatı, keratokonus ameliyatı ve tedavisi, glokom hastalığı ameliyatı ve tedavisi, göz çizdirme ameliyatı olarak bilinen lazer göz ameliyatı, miyop lazer ameliyatı, lasik ameliyatı, excimer lazer ve lasek ameliyatı hizmetleri vermekteyiz lazer göz ameliyatı fiyatları oldukca uygun olmaktadır göz sağlınız için sizde biran önce göz doktorumuza görünün.

Sadece göz lazer tedavisine yönelik hizmet veren ve sınırlı sayıda hasta kabul eden (günde maksimum 10 hasta) Türkiye deki ilk kuruluş olan EyeSTAR, ülkemizde göz lazer tedavisi sağlık turizmini de başlatmanın haklı gururunu da taşımaktadır. Avrupa`da bazi medya kuruluşları tarafından Avrupa'nın en iyi göz lazer merkezi diye bildirilen EyeSTAR sadece göz lazer tedavileri konusunda uzmanlaşmış ve bunu kalite belgeleriyle ispatlamış ilk ve tek sağlık kuruluşumuzdur.

EyeSTAR nedir?
EyeSTAR çok farklı bir göz lazer merkezidir ve uzmanlaştığı EyeSTAR LASIK tedavisi çok özel bir lazer tedavisidir. Aslında bunu biz değil sizler yarattınız. Evet EyeSTAR LASIK i sizler böyle yarattınız:

Çok ama çok tecrübeli olmamızı istediniz.
Hiç merak ettiniz mi, ilk seri üretim excimer lazeri (Seri no 0001) kimler kullanmıştır?
Bu tarihsel onuru EyeSTAR doktorları 0001 seri numaralı excimer lazeri kullanarak elde etmişlerdir. Bu kadar yılda doğrusunu söylemek gerekirse başımıza gelmemiş kalmamıştır. Soracak ve danışacak kimse olmamasından dolayı, uğraşarak gayretle, adım adım çözerek bugünlere geldik. Bu muazzam tecrübe bize bu işin her zaman ve her hastada çok ciddiye alınması gerektiğini öğretti. Bu nedenle her işi bıraktık sadece ve sadece göz lazer tedavisinde yoğunlaştık ve uzmanlaştık.

 Etiketler : lazer, göz, ameliyatı, fiyatları, hastalıkları, kliniği, lasik, lasek, tedavisi
Not: www.lasik.com.tr sayfadan “Eyestar Lazer Göz Ameliyatı Merkezi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Prof. Dr. Yavuz Beşoğul - Estetik Dis Doktoru - Pro-Gym Spor Salonu - Selay Kimya ve Kozmetik - Sertleşme Tedavi Kliniği - Vucut.org - Evvilla Yaşamınıza Sağlıklı Ürünler - Cilt Bakımı - Miaplast Lazer Epilasyon Merkezi - Fitnessmed