Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Mental Aritmetik
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Mental Aritmetik

Mental Aritmetik - http://www.turtlementalaritmetik.com

Eğitim Öğretim

www.turtlementalaritmetik.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.turtlementalaritmetik.com
Benzer Siteler : m | mental aritmetik
3d oyunlar
 Açıklamalar :

TURTLE mental aritmetik, soyut düşünme becerisini geliştiren görselleştirilmiş matematik olarak da tanımlanabilen, abaküs kullanılarak matematiksel işlemlerin somutlaştırıldığı en eski hesaplama tekniğini dünya çapında en iyi kullananlardan sentezleyerek ortaya koyduğu eğitim programını uygulayan en iyi merkezlerden biridir.

TURTLE mental aritmetik dünyada bu eğitimi öğreten en iyi kurumlardan eğitimler almış, onların çalışma yöntemlerini modellemiş ve en iyilerle iş birliği içinde bir eğitim tasarlamış eğitmenler tarafından kurulan köklü firmalardan biridir. Geleneksel abaküs tabanlı mental aritmetik eğitimi veren merkezlerden farklı olarak öğrencilerin soyut düşünme becerisi daha hızlı geliştirmelerini sağlamak adına kendi yöntemlerini kullanarak, öğrencilerin kısa sürede düşünme, hesaplama ve odaklanma konularında başarı göstermelerini sağlamaktadır.

TURTLE mental aritmetik öğrencilerle yapılan ARGE çalışmaları sonrasında her ülkenin kendine özgü öğrenme kültürü olduğu gerçeğinden yola çıkarak, en iyi öğrenci yetiştirebilecek en iyi eğitmenleri yetiştirme yöntemleri üzerinde çalışmaktadır.

Türkiye de kişisel gelişim ve koçluk alanlarında öncü uzmanlar; eğitmenler; abaküs kullanmakta uzman, mental aritmetik dehası eğitmenlerle; çocuk psikolojisinde uzman psikologlarla ortaklaşa yapılan çalışmalarla temel öğretim teknikleri geleneksel abaküs öğrenme tekniklerinden farklılaştırılmış; özgünleştirilmiş ve daha hızlı öğrenilebilecek bir yapıya bürünmüştür.

TURTLE mental aritmetik Türkiye de ilk kez sadece mental aritmetik öğrencileri değil; aynı zamanda mental aritmetik eğitmenleri yetiştiren en yetkin kurumdur.

 Etiketler : mental, aritmetik, nedir, öğren, abaküs, arithmetic, ücreti,
Not: www.turtlementalaritmetik.com sayfadan “Mental Aritmetik” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Antalya Ehliyet Sinyal Sürücü Kursu - 3dmax - Güney Afrika'da İngilizce ve Egitim - Gitar Dersi - Anaokul İstanbul - Argonik - Eğitimde Kaynak Site - Piyano Kursu - Arama Motoru Optimizasyonu - Seo - Ankara Butik Dershane