Site Rehberi
Site Rehberi > Bilgisayar internet > Sfb Yazılım ve Bilişim Sistemleri
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sfb Yazılım ve Bilişim Sistemleri

Sfb Yazılım ve Bilişim Sistemleri - http://www.sfb.com.tr

Bilgisayar internet

www.sfb.com.tr

Giden Ziyaretçi : 9
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Bilgisayar internet
Site Bilgileri : http://www.sfb.com.tr
Benzer Siteler : s | sfb yazılım ve bilişim sistemleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

SFB Yazılım ve Bilişim Sistemleri 2011 yılında Ankara’da faaliyetine başlamıştır. SFB kurumların/firmaların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmakta ve hizmetlerini sürekli yenilemektedir. . Aynı zamanda çalışmalarını sürekli geliştirebilmek amacıyla ar-ge hizmetlerine devam etmektedir. Yaptığımız araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, kurumların/firmaların Yeni Türk Ticaret Kanunu, bilişim ve web teknolojisi hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadıklarını fark etmiş bulunmaktayız. Bunun neticesinde her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile kurumlara/firmalara bilişim danışmanlığı hizmetleri sunmaktayız. Vermiş olduğumuz danışmanlık hizmetleri sonucunda kurumların/firmaların işlerinin gelişmesini hedeflemekte, müşteri kitlesini artırmaları ve buna bağlı olarak kazançlarını artırmalarını amaçlamaktayız. 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde 30 ayrı firmaya danışmanlık hizmeti vermeye başlayan SFB, sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek müşterilerinin bilişim alanındaki sağ kolu olmayı başarmıştır.

Her kurumun/firmanın eşit olduğunu benimseyen SFB, müşterilerinin tamamına aynı kalitede hizmet vermektedir. SFB müşterilerinin ekonomik anlamda rahat hizmet alabilmelerini amaçlar. Uzman müşteri temsilcilerimiz kurumların/firmaların ihtyaçlarını, eksikliklerini tespit ederek, bu ihtiyaç ve eksikliklerin minumum maliyet / uygun ödeme koşulları ile tamamlanmasını sağlar. Böylelikle firmalar makul yatırımlar ile işlerini geliştirerek geleceğe taşıyabilirler.

SFB her müşterisinin ortağı konumundadır. Müşterilerimizin kazanımlarının artması, SFB’nin kazanımlarının artmasına eş değer niteliktedir.
Müşterilerimizin bize duyduğu güven, rakip firmalar ile aramızdaki en önemli farktır. Bize duyulan güvenin önemini çok iyi bilen SFB, güvenize lâyık olabilmek için sürekli gelişmeye ve çalışmaya devam edecektir!
Saygılarımızla.

SFB Yazılım ve Bilişim Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

 Etiketler : ankara, web, sayfa, tasarım, rental, car, sfb, çankaya, sayfası, sfbshop, ticaret, eticaret
Not: www.sfb.com.tr sayfadan “Sfb Yazılım ve Bilişim Sistemleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Bilgisayar internet” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Eta Satış ve Destek Bayi - Crea Cctv - Yokyox.com - Aymedya Web Tasarım - Teknobip - Notebook - Logo ETA Bilgisayar Web - Areta İnternet Hizmetleri - Tubitak Destekli Elektronik İmza - Bilim ve Teknoloji