Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Selga Tekstil San
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Selga Tekstil San

Selga Tekstil San - http://www.selgatextile.com

Alışveriş

www.selgatextile.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.selgatextile.com
Benzer Siteler : s | selga tekstil san
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Selga, 1984 yılında İstanbul Türkiyede Kurulmuş, dünyaca ünlü markalara özel üretim iç çamaşırı imal eden bir aile şirketidir. Selga, Türkye’nin en önde gelen iç çamaşırı üreticilerinden biri olmasının yanında, operasyonel mükemmellik anlayışı, kaliteden ödün vermeyen süreç yönetimi ve kusursuz müşteri memnuniyeti politikası ile uluslararası markalar arasında da dünya çapında bir üne sahiptir.

Özellikle Kuzey Avrupa ve İskandinavya’nın önde gelen markaları ile uzun yıllara dayanan işbirliği neticesinde; güvenilir bir üretici, mükemmel bir takım oyuncusu ve gereği halinde yaratıcı danışman olarak haklı bir üne sahip olmuştur. İhracat işlemleri konusunda uzun yıllar içinde elde ettiği tecrübesine, rekabetçi fiyat politikası ve farklı üretim gereksinimlerini emin ellere bıraktıklarından emin olarak satışlarını gözle görülür derecede arttırmışlardır.

Kurumsal sosyal sorumluluğu maksimum düzeyde önemseyen, sağlık ve çevre ile ilgili tüm sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getiren Selga, uluslararası endüstri standartları haline gelen BSCI ve OEKO-TEX sertifikalarına sahiptir.

Temel değerleri ile 25 yılı aşkın tecrübesi ve teknolojie yaptığı kesintisiz yatırım birleştiğinde Selga, Türkiye ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen tekstil şirketlerinden biri olmayı başarmıştır.Kurulduğu günden itibaren Selga’nın vizyonu ve mizyonu Selga’yı bir ‘Dünya Markası’ haline getirmek olmuş olup, bu amaca her geçen gün daha da yaklaşmaktadır.

 Etiketler : selga, bayan, çamaşırı, erkek, çocuk, modelleri, boxer, giyim, kadın
Not: www.selgatextile.com sayfadan “Selga Tekstil San” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Su Sondajı - Sondaj Hizmetleri - Kale Kasa Satış - Aydınlama - Parkmoda Online Kadın Giyim Mağaza - Su Arıtma Sistemleri Cihazları - Alyans Mefruşat - İstanbul Toptan - Çorap Evi - Papiş Çiçekçilik - İstanbul Bal Evi