Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ebruzen Tekstil Sanayi Ticaret
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ebruzen Tekstil Sanayi Ticaret

Ebruzen Tekstil Sanayi Ticaret - http://www.ebruzen.com.tr

Firmalar

www.ebruzen.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ebruzen.com.tr
Benzer Siteler : e | ebruzen tekstil sanayi ticaret
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Ebruzen Tekstil Sanayi Ticaret Ltd. Şti , 2003 yılında iki Tekstil Mühendisi tarafından Bursa’da kurulmuştur.

Üretim portföyümüz Teknik Tekstil ve Ev Tekstilinden oluşmaktadır. Otomotiv ve Medikal Sektörü için nitelikli iş kıyafetleri ve temizlik bezleri , otel ve hastaneler içinse; ev tekstili üretmekteyiz.

Ebruzen Tekstil en yüksek kaliteyi en iyi fiyatta üretebilmektedir.Kalitemizi en yüksek seviyeye çıkarmamız ve kusursuz üretime ulaşmamız ;tekstil sektöründeki son gelişmeleri üretimimizde uygulamamız ve çalışanlarımızın üstün katkılarıyla gerçekleşmektedir.

Ebruzen Tekstil , antistatik ürünler ve antistatik kumaş konusunda Türkiye lideridir.Kapalı alanlardaki çalışma ortamında dolaşan statik elektriğe maruz kalan insanların hem kendi can güvenlikleri hem de kullanılan cihazların sağlıklı çalışabilmesi için mutlaka antistatik kumaştan yapılmış iş güvenliği giysileri kullanmaları gerekmektedir.

Dünya’nın çeşitli yerlerinde çok daha yüksek maliyetle üretilen , iş güvenliğinde önemli unsur olan antistatik kumaşı artık Türkiye’de üretmekten gurur duyuyoruz.

İmalat departmanımız "kalite" ; satış departmanımız "en iyi fiyat" mantığı üzerine kurulmuştur. Ürünlerimiz her bir işlevden sonra kalite-kontrol görür.

Son kalite-kontrolü ise ambalaj bölümünde gerçekleşir.Yurtiçi ve yurtdışı 200’ü aşkın müşterimiz ve Otomotiv ve Teknoloji sektöründe ki dev firmalarla çalışmalarımız işimi ne kadar iyi yaptığımızın kanıtıdır.

Firmamız müşteri özel üretimi en kısa zaman ve en yüksek kalitede teslim etmeyi kendine ilke edinmiştir.

 Etiketler : antistatik, anti, statik, antibakteriyel, bakteriyel, temizlik, bezi, bezleri, temizoda, temiz, oda, esd, geç, tutuşur, güç
Not: www.ebruzen.com.tr sayfadan “Ebruzen Tekstil Sanayi Ticaret” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Eboy - Redresör - Arslaner Tercüme - Doğan Reklam - Özolgun Elektrik Panosu - Rafsistem - Klimacı - Digital Magaza - Doğalgaz - Işık Pandizot Fatih İstanbul