Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Çelik Dolap
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Çelik Dolap

Çelik Dolap - http://www.ofisin.com

Firmalar

www.ofisin.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 3
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ofisin.com
Benzer Siteler : ç | çelik dolap
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Çelik Eşya sektöründeki Geçmişten gelen 45 yıllık tecrübemizi Yenilenen Vizyonumuz, Misyonumuz ve teknolojimizle birleştirip siz değerli müşterilerimize yepyeni bir marka ile hizmet vermeye karar verdik.

Bu nedenle 'Ofisinizin' tüm ihtiyaçlarını karşılayacak beklentilentileri anlayabilecek; yüksek ürün Kalitemiz bol çeşit ürün yelpazemiz, satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da deneyimli elemanlarımızla tüm isteklerinize cevap verecek, gelişen dünyanın yeniliklerini ofisinizle buluşturacak OFİSİN METAL '' i kurduk.

Kısacası Ofisin Metal 'Ofisiniz' için şevkle çalışıp, sizleri kalite ile buluşturmaya talip oldu.
3,500 metrekarelik iç mekanı olan tesislerimizde ham maddemiz olan kese Mamülleri sahasında en iyi ustalar tarafından sanat eseri gibi işlenip, en son teknoloji ile kurduğumuz elektrostatik toz boya fırınında itina ile boyanıp, kalite kontrolden geçirerek ambalajlanan ürünlerimiz garantimiz kapsamındadır.

Montaj, Nakliye ve Servis hizmetinide vermekte olan firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışıp, kaliteyi ilke edinmiştir.

 Etiketler : çelik, dolap, esya, dosya, dolabı, compact, arşivleme, soyunma, dolapları, ranza, kitaplık, proje, kasalar, portmanto
Not: www.ofisin.com sayfadan “Çelik Dolap” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Muıtfakjet.com - Yücelen İskele ve Kalıp Sanayi Ltd. - Bayrak - Anadolu Teknik Makina Dış Tic. Ltd - Kiralık Limuzin Kiralama - Yılmaz Petrol - Fiat Yedek Parça - Utlu Tel Mamülleri - Kyocera Servis Mita Fotokokopi - Promosyon Es Tekstil Promosyon