Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Özer Sigorta Ve Aracılık Hizmetleri
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Özer Sigorta Ve Aracılık Hizmetleri

Özer Sigorta Ve Aracılık Hizmetleri - http://www.ozersigorta.com.tr

Firmalar

www.ozersigorta.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ozersigorta.com.tr
Benzer Siteler : ö | özer sigorta ve aracılık hizmetleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

20 yıldır lider olma amacıyla başladığı gümrükleme sektöründe istikrarlı büyümesiyle Merter'de kendi binasında hizmet veren ÖZER CİHAN sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bünyesinde Hava Kargo ve Sigorta hizmetlerinide dahil etmiştir.ÖZER CİHAN Gümrükleme bünyesinde 25 uzman ve tecrübeli personel görev yapmaktadır.

Kusursuz hizmet vermek ve sorunları en çabuk şekilde çözmek için bünyemizde A karneli Gümrük Müşavirleri ve B karneli Gümrük Müşavir Yardımcıları bulunmaktadır. Hıza büyük önem veren firmamız bünyesindeki motorlu ve yaya kuryeler ile her an hizmetinize hazır bulunmaktadır.

Teknoloji ve alt yapıya çok önem veren şirketimiz hizmetin kusursuz ve hızlı olması için en iyi bilgisayar programlarını kullanmaktadır. Mevzuat programı vasıtasıyla Gümrük ve ilgili kanunlardaki tüm mevzuat ve değişiklikler anında izlenmektedir. Şirketimiz Beyanname Tescil işlemlerini online olarak T.C.Gümrükleri ile entegre çalışan EDİ (Electronic Data Interchange) sistemi ile ve birlik onay işlemlerini İhracatçı Birliği Genel Sekreterliği ile E-Birlik sistemi ile (elektronik ortamda) yaparak müşterilerine daha hızlı hizmet vermektedir.

Sürekli gelişen ve değişen ülkemizin bir parçası olduğuna inanan duruşu ile klasik gümrük hizmeti anlayışı kalıplarını zorlayan , sağduyulu ve çözüm odaklı çalışma bilinciyle hareket eden ÖZER CİHAN ailesine sizleri tanıma fırsatı vermeniz dileğiyle...

 Etiketler : özer, gümrük, cihan, gümrükleme
Not: www.ozersigorta.com.tr sayfadan “Özer Sigorta Ve Aracılık Hizmetleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ersa Raf Sistemleri - Asilpak Halı Yıkama - Anteplıler Çelik Kapı - Laptoplar - Toyota Yedek Parça - Andıç Dorse - Aa Kozmetik - Perakurye - Pleksi Korkuluk Merdiven Küpeşte - Turk Exchange - Online Exchange