Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Klasik Gitar Dersi
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Klasik Gitar Dersi

Klasik Gitar Dersi - http://www.klasikgitardersi.net

Eğitim Öğretim

www.klasikgitardersi.net

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.klasikgitardersi.net
Benzer Siteler : k | klasik gitar dersi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Son yıllarda ülkemizde klasik gitar eğitimi hayli popular duruma gelmiştir. Bu durum, yeterli düzeyde bulunmayan bir çok sözde klasik gitar eğitmeninin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Klasik gitar eğitimi alırken, ders alacağınız kişi ve kurumları araştırmanızı tavsiye eder, bazı durumlarda fiyatların aşırı düşük olmasına itibar etmemenizi öneririz.
Dershanemizde klasik gitar dersleri özel olarak, yetkin kişiler tarafından verilmektedir. Haftada 1 gün 1 saat olarak yapılan eğitimler, ders saati olarak az görülse de, yeterli düzeydedir. Yıllarca denenmiş olan bu sistem, çok hızlı ve hedefe odaklıdır. Ders günleri ve saatleri öğrenciler tarafında seçilebilmektedir. İstek halinde öğrenciler bayandan klasik gitar dersleri alabilirler. Dershanemizde çocuklara klasik gitar dersi verenler, alanlarında uzman ve pedagolojik eğitime sahip kişilerden oluşmaktadır. Kayıtlar sırasında öğrenciler 1 ay (4 ders) için ödeme yaparlar. Toplu ödemeler ve senet imzalatma gibi uygulamalarımız yoktur.

 Etiketler : özel, klasik, gitar, dersi, dersleri, eğitimi
Not: www.klasikgitardersi.net sayfadan “Klasik Gitar Dersi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Bir İnsan Gelişim Akademisi - İdeal Danışmanlık - Turk-Bilim - 9 Eylül İşletme Ve Ekonomi Kulübü - Bulgaristan Eğitim Resmi Web Sitesi - İngiltere'de İngilizce ve Egitim - Talebeyiz - Beden Dili - Adana Dershane - Fransa'da Fransızca ve Egitim