Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Alo Erzurum Temizlik
18 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Alo Erzurum Temizlik

Alo Erzurum Temizlik - http://www.betistemizlik.com

Firmalar

www.betistemizlik.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 9
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.betistemizlik.com
Benzer Siteler : a | alo erzurum temizlik
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1994 Yılından itibaren Erzurum başta olmak üzere Tüm Türkiye genelinde ilaçlama sektörümde hizmet ve BETİS Temizlik Şirketi, Sağlık Bakanlığından yetkili olup Evinize Ofisinize Profesyonel Temizlik çözümleri ile birlikte tüm kapalı ve açık alanlarda ilaçlama Çevre Düzenleme ( PEYZAJ ) hizmeti sunmaktadır.

Kurumsal çalışma yapan Betis güvenilir ve profesyonel kadrosu ile sizlere temizlik ve ilaçlama en iyi hizmeti vermekle beraber Şirketlere Evinize Ofisinize Profesyonel Temizlik çözümleri sunmaktadır.

Ev, fabrika,okul, hastane, firma, firmalar temizlik firmaları, gibi bir çok mekana temizlik hizmeti sunar. Ev temizliği ofis temizliği ve fabrika temizliği yapan BETİS Temizlik ve İlaçlama profesyonel hizmet ile lider şirketler arasındadır.

 Etiketler : erzurum, ilaçlama, böcek, firmaları, şirketleri, haşere, firması
Not: www.betistemizlik.com sayfadan “Alo Erzurum Temizlik” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Datatürk Regülatör - Zemintaş Fore Kazık Jet Grout - Gürbüz Ev Aletleri Miele Siemens - Bimes Biyomedikal Sistemleri - Salt Cam Ltd Şti - Araç Takip Sistemleri - Aydemir Tadilat .com - Ess Güvenlik İletişim ve Bilgisayar - Soma Kısrakdere Kömürleri - Kameroğlu Hafriyat Moloz Kaldırma