Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Kombi Tamiri Kombi Servisi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kombi Tamiri Kombi Servisi

Kombi Tamiri Kombi Servisi - http://www.kombitamircisi.com

Teknik Servisler

www.kombitamircisi.com

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : http://www.kombitamircisi.com
Benzer Siteler : k | kombi tamiri kombi servisi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Kombiniz arızalandığı zaman kombi servisi çağırmadan önce sizin yapmanız gerekenler, yani kombinizin çalışabilmesi için yerine getirmeniz gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Bunları sıralayacak olursak;

Kombinize elektrik akımı sağlıklı bir şekilde gelmelidir.
Aynı şekilde gaz akışı da sağlıklı olmalıdır.Yani sigorta atmışsa ,ya da gaz vanası kapalı ise kombinizin yanmaması doğaldır.Tesisatta gerekli su basıncını sağlamakta asgari şartlar arasındadır.

Sonuç olarak servis çağırmadan önce;

Elektrik akımı var mı yok mu bakılacak,
Gaz geliyor mu bakılacak,
Tesisattaki su basıncı 1 barın üstünde mi bakılacak.
Bu şartlar sağlanmışsa ve de kombi yanmıyorsa kombi servisi çağırılması gereklidir.

Birde tartışma konusu olan garanti kapsamının neleri kapsadığı konusu:en çok tartışılan konular arasında yada başka deyişle zamanımızın çok harcandığı bir konudur.Sayın tüketiciler garanti;üretilen malın üretim hatalarına karşıdır.Değilse sizin bacanızın çekmemesi,tesisatınızın hatalı yapılmış olması,sigortanın atmış olması,gaz vanasının kapalı unutulması,tesisattaki su basıncının düşük olması,reset yapmayı bilmemek garanti kapsamına girmez.

Şimdi garanti kapsamına girmezse ne olur:Garanti kapsamına giren bir iş ise servis parasını merkezden alır,fakat gaz vanasının kapalı olması veya tesisatta su basıncının düşük olması gibi arızalar için merkez para ödemez.Merkez para ödemezse müşterimiz para ödemezse biz parayı kimden alacağız. O zaman müşterilerimiz servis ücretini ödemek durumunda kalacaktır.Bizler genelde bu durumları hatırlatıyoruz;bazı müşterilerimiz anlayışla karşılayıp teşekkür ettikleri gibi ,bazıları ise kaçacak mıyız neden parayı söylüyorsunuz,servis değil misiniz? gelmek sizin göreviniz değil mi? diye tartıştığımızı olaylar çok olmuştur.

Bu gibi tatsız tartışmaların olmaması için tüketicimizde haklarını bilecek; servislerimizde hakkı olan parayı; isteyecektir.

Servis geldiğinde kombiniz hakkındaki sorunlarınızı tek tek anlatınız.Sizler bize

 Etiketler : kombi, servisi, bakımı, tamiri, arızaları, tamiricisi, arıza, tamir
Not: www.kombitamircisi.com sayfadan “Kombi Tamiri Kombi Servisi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Msi Servis Mecidiyeköy - Avcılar Arçelik Yetkili Servisi - Ankara Notebook Tamir Bakım Onarım - Best Ajans Ilan Servisi - Çöp Öğütücü - Beylikdüzü İnfobil Bilgisayar - Online Teknik Servis - Hitachi Yetkili Servisi - İstanbul Elektrikçisi Tamirat - Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma