Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Karton Kutu
16 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Karton Kutu

Karton Kutu - http://www.oluktas.com

Firmalar

www.oluktas.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.oluktas.com
Benzer Siteler : k | karton kutu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Karton kutu, piyasaya yeni süreceğiniz ürünlerin alıcıya ulaştığı anda sizi temsil edecek ambalaj çeşididir. Karton kutu ambalajınız, doğal görünümü ve pratik katlama sistemi ile alıcı eline ilk değdiği anda fark yaratacak bir özellik taşıyorsa markanız daima kazanacaktır. Gelişen ve kendini yenileyen dünyamızda artık her şey eskisi değil, her dönem bir yenilik içerisinde aşama kaydederken bu gelişmeye paralel olarak da ambalaj çeşitleri artmış ve güncellenmiştir.
Bu güncellemeye uygun ambalaj yapısı en çok karton kutuda belirmiştir. Bunun başlıca nedeni kolay bir şekilde paket haline gelebilmesi ve istenilen boyutlarda üretilmesidir. İnsan sağlığının önem kazandığı bir dönemde normlara uygun ambalaj yapısı da artık ehemmiyet kaydetmiştir. Karton kutu sayesinde küçük çocuklar dahi ambalaja gönül rahatlığı ile temas sağlamıştır. Öyle ki okullarda öğrencilere ev ödevi olarak karton kutudan çeşitli şekiller yapmaları dahi istenmektedir.
Günlük hayatımızda sıklıkla karşılaştığımız bu ambalaj doğada kendiliğinden çözülmektedir. Ayrıca geri dönüşüm ünitelerinde yeniden işlenerek tekrar ambalaja kazandırabilmek mümkündür. Bir çok özelliğinin yanı sıra karton kutu fiyatları diğer ambalaj ürünlerine oranla daha düşük fiyatlara satın alınmaktadır. Daha kaliteli işler çıkarmak adına yapacağınız ilk şey kaliteli bir karton kutu tasarlamaktır. Unutmayınız ki kaliteyi koli ambalaj gösterir.
Oluktaş Oluklu Mukavva Koli Ambalaj San.

 Etiketler : kutu, karton, koli, ambalaj, kolisi, oluklu, mukavva, triplex, kraft, dopel, kutucu, kutusu
Not: www.oluktas.com sayfadan “Karton Kutu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Fuar Standları - Regülatör - Reklam Poster Panosu Afiş Çerçevesi - Dusel Dekor - Özgür Teknik Tasarım - Antflame Bacasız Şömine - Nehirce Temizlik Hizmetleri - Vize Takip Merkezi - 1001 Promosyon - Atu Konveyör